Στην Κύπρο βρίσκεται αυτή την στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ο νικητής του Survivor είχε ραντεβού με τον πρόεδρο της Κυπριακής βουλής, αλλά και τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος μένει εκεί.

Μέσα από τις σελίδες που διαχειρίζονται θαυμαστές του Σκιαθίτη παίκτη, αναρτήθηκε μία φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να ποζάρει μέσα σε ένα νεκροταφείο. Το συγκεκριμένο νεκροταφείο βρίσκεται μέσα στις πρώην κεντρικές φυλακές της Λευκωσίας και σε αυτό θάβονταν οι ήρωες της κυπριακής αντίσταση τους ΕΟΚΑ κατά της Αγγλικής κατοχής στο νησί. Διαβάστε παρακάτω…

Οι δύο τάφοι που βλέπετε μπροστά είναι τον πρωτεργατών του κυπριακού αντιστασιακού αγώνα, οι οποίοι έχασαν την ζωή τους στα τέλη της δεκαετίας του ’50. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε εκεί για να αποτίσει φόρο τιμής στους ήρωες…Δείτε την φωτογραφία:Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Λιώσαμε! Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη μιλούν για τα αγγελούδια τους! Δεν φαντάζεστε πώς αποκάλεσε τον ηθοποιό ο γιος του! (βίντεο)

Στην πρεμιέρα της Ζέτας Μακρυπούλια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Η αμηχανία της ηθοποιού και η ερώτηση που αρνήθηκε να απαντήσει! (βίντεο)

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε ποια κούκλα Ελληνίδα ηθοποιός είναι το… «τέρας» της φωτογραφίας!