Στο «Φτιάξε καφέ» έκανε δηλώσεις η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, εν όψει της πρεμιέρας της παράστασης στο θέατρο της μητέρας της, το οποίο και θα αναλάβει.

Η ίδια, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, μιλώντας για το εγχείρημα αυτό. Διαβάστε παρακάτω…

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν πέφτει μαύρη αυλαία στο θέατρο Ζωή Λάσκαρη, δεν μπορούσα παρά να συνεχίσω και να το αναλάβω και να ανεβάσω την παράσταση, όπως τα είχε κανονίσει όλα! Δεν θέλω να μιλήσω για τη μητέρα μου, και τα λοιπά, βιώνω κάτι προσωπικό με τη μητέρα μου, η αγάπη του κόσμου, θα τον φέρει στο θέατρο για τη μητέρα μου, δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία, και εγώ θα ήθελα να δω τη μαμά μου.

Μου άφησε ένα πολύ ωραίο θέατρο, το οποίο ευτυχώς μπορώ και το τρέχω. Αγάπησα το θέατρο με τη μάνα μου, αν θα τα καταφέρω ή όχι, ο κόσμος και ο χρόνος θα το κρίνει!» τόνισε η Μαρία-Ελένη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=PCdXpoUZXLQ[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ελένη Μενεγάκη VS Tάνια Ιακωβίδου: Ο πόλεμος φουντώνει! Απίστευτοι διάλογοι στην δικαστική αίθουσα!

«Είναι λίγο αστείο…» Η ενόχληση της Ζέτας Μακρυπούλια on camera! Η ερώτηση για παιδί που «τσίτωσε» την ηθοποιό! (βίντεο)

«Είναι κάτι που σιχαίνομαι!» Έξω φρενών ο Αποστόλης Τότσικας! Η ερώτηση για τον Ανδρέα Γεωργίου που τον εξόργισε! (βίντεο)