Δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του με τη Βάσω Λασκαράκη.

«Αυτό είναι κάτι σε σχέση με μένα και τη Βάσω που είναι εντελώς κόντρα σε μας. Αλλά σκεφτήκαμε να το κάνουμε για να προστατεύσουμε το παιδί, και να δείξουμε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ούτε τσακωμός. Για να μπορούμε να έχουμε την ηρεμία που είχαμε και πριν, αποφασίσαμε να το βγάλουμε προς τα έξω. Επείγει να υπάρχει μια ηρεμία, για το παιδί. Είναι κάτι ύψιστο για μένα. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Ή θα το λέγαμε ή θα το αφήναμε κρυφό, δεν είχε νόημα να υπάρχει παραφιλολογία, δεν μας αρέσει να κρυβόμαστε. Θέλαμε να είμαστε ειλικρινείς. Αυτό το επάγγελμα έχει πολλά καλά, αλλά και κάποια κακά, πρέπει να τα μάθεις να τα ζεις όλα!» είπε ο ηθοποιός, και η Κατερίνα Καινούργιου επικρότησε την κίνηση αυτή του ζευγαριού. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yOD3fznQYBM[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Επιβεβαίωσαν την εγκυμοσύνη με τον πιο γλυκό τρόπο! (Βίντεο)

«Tο έβγαλε μόνη της η Αντιγόνη το παιδί!» Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την γέννα της Ψυχράμη! (Βίντεο)

«Όταν έβλεπα την Μενεγάκη στο πλατό ήθελα να της την πέσω!» Πρώην συνεργάτης της Ελένης εξομολογείται για πρώτη φορά