Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως η Αθηνά Οικονομάκου περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.
Η ηθοποιός και ο σύντροφός της φαίνεται πως διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και το κρατούσαν, μάλιστα, κρυφό εδώ και τέσσερις ολόκληρους μήνες. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Μετά από 4 χρόνια κοινής ζωής το ζευγάρι περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και η ηθοποιός δηλώνει πανευτυχής! Μπορεί να μην έχει σταματήσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες μέχρι στιγμής καθώς η εγκυμοσύνη της κυλάει ομαλά, μπορεί να μην είχε μιλήσει ως τώρα γι αυτό δημόσια όμως όπως φαίνεται δεν μπορεί να το κρύψει άλλο και η χαρά της είναι τεράστια που αποφάσισε να το μοιραστεί με τον πιο γλυκό τρόπο!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο γυμνάζεται πάνω σε μια μπάλα και η φουσκωμένη της κοιλίτσα είναι το κάτι άλλο. Κάτω από το βίντεο αυτό έγραψε «Στην υγειά ενός νέου ξεκινήματος» και δίπλα πόσταρε ένα μικρό μπιμπερό! Επιτέλους το παραδέχτηκαν!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Nc2llySZ6rc[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Tο έβγαλε μόνη της η Αντιγόνη το παιδί!» Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Δημήτρη Μακαλιά για την γέννα της Ψυχράμη! (Βίντεο)

«Όταν έβλεπα την Μενεγάκη στο πλατό ήθελα να της την πέσω!» Πρώην συνεργάτης της Ελένης εξομολογείται για πρώτη φορά

Δεν κρύβεται πια! Η πρώτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα!