Καλεσμένος «Στη φωλιά των κου κου» βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Μακαλιάς.
Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό στη ζωή αυτού και της Αντιγόνης Ψυχράμη, του υπέροχου γιου τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο μόλις τις προηγούμενες μέρες, και, όπως ήταν φυσικό, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Μας βλέπει η Αντιγόνη, μπορούμε να της στείλουμε τα φιλιά μας! Τι να γίνει, χαμός! Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ξύπνησα την Κυριακή το πρωί, γιατί είχα πρεμιέρα, και το πήγαμε σερί, Κυριακή βράδυ πήγαμε μαιευτήριο, Δευτέρα γεννήσαμε. Σπάσανε τα νερά το πρωί, γύρω στις 8, και 16:25 γεννήσαμε, ήταν φυσιολογικός ο τοκετός! Διαβάστε παρακάτω…

Ήμουν μέσα, ήταν σαν να την αγάπησα από την αρχή, το έζησα λεπτό λεπτό μαζί της! Η Αντιγόνη ήταν φουλ συνεργάσιμη! Ήταν απ’ έξω πολύς κόσμος, δεν περιγράφονται αυτά, πολύ χαρά! Είχα μια διαρκή ταχυπαλμία, φοβόμουν μήπως πρέπει να γίνει καισαρική, γιατί αργούσε το παιδί να κατεβεί, αλλά όλα πήγαν καλά! Ήμουν μπροστά τα τραβήξαμε βίντεο, τα είδα τα πάντα όλα!

Κλαίγαμε σαν μωρά παιδιά, το βλέπαμε και αναρωτιόμασταν αν είναι όντως το παιδί μας! Το έβγαλε μόνη της η Αντιγόνη, και το πήρε αγκαλιά. Είναι πολύ ήρεμος, αύριο θα βγούμε, είναι όλα έτοιμα στο σπίτι!» είπε, μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του.

«Εγώ στη δεύτερη γέννα μου, έπαθα μια μικρή κρίση πανικού, πριν ξεκινήσει η όλη διαδικασία!» εξομολογήθηκε με τη σειρά της η Κατερίνα Καραβάτου. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2zK-33SOPoU[/embed]

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=j4SDZYTdKFQ[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Όταν έβλεπα την Μενεγάκη στο πλατό ήθελα να της την πέσω!» Πρώην συνεργάτης της Ελένης εξομολογείται για πρώτη φορά

Δεν κρύβεται πια! Η πρώτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Ναταλία Δραγούμη επιβεβαίωσε on camera την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου! (Βίντεο)