Καλεσμένοι στο Πρωινό βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου.
Το πρώην ζευγάρι, πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Αnt1 που κάνει σήμερα πρεμιέρα, και βρέθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά.

«Εγώ αισθάνομαι πολύ ωραία. Ήταν ο βασικός λόγος που κάνω τη σειρά ο Μάριος. Το ότι θα ήμασταν και ζευγάρι, βασικότερος λόγος. Είχαμε δουλέψει και περάσει καλά, οπότε θέλαμε να βρεθούμε επαγγελματικά μαζί!» είπε η Μαρία Σολωμού. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

«Ήταν κάτι που το περίμενα καιρό, θέλαμε πολύ καιρό να δουλέψουμε μαζί, έτσι γνωριστήκαμε! Το προσπαθούσα καιρό, να ξαναβρεθούμε. Χαίρομαι πολύ που δουλεύω με τη Μαρία. Είναι χαρά μου, την εμπιστεύομαι, τη θαυμάζω πολύ στη δουλειά!

Για τα επαγγελματικά ρωτάς ή για τα προσωπικά; Α, να μιλήσουμε για τα προσωπικά! Καφεδάκι; Αν υπήρχε πρόβλημα, δεν θα δουλεύαμε ούτε τώρα μαζί!» είπε ο Μάριος Αθανασίου, έχοντας εμφανώς εκνευριστεί από την ερώτηση της παρουσιάστριας, για το αν υπάρχει αμηχανία, όταν δουλεύουν πάλι μαζί. Αμέσως μετά, αντέδρασε όταν η Φαίη είπε να παίξουν ένα απόσπασμα από το σίριαλ, και η Φαίη δεν κρατήθηκε και του την «είπε» στον αέρα!

«Ε δεν θέλεις να σε ρωτάω για τα προσωπικά, δεν θέλεις να δεις το απόσπασμα, τι θέλεις;» είπε η Φαίη έντονα ενοχλημένη με τη σειρά της. Δείτε το αμήχανο στιγμιότυπο στο απόσπασμα που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ny4uswt--iw[/embed]