Οι φήμες για εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα έδιναν και έπαιρναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Σάκης Τανιμανίδης ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της κούκλας συντρόφου του και το δείχνει. Στη χτεσινή πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», ωστόσο, υπήρξε ένα περιστατικό που μας άφησε με ερωτηματικά.

Η πρώτη διαγωνιζόμενη, η 8χρονη Γαβριέλλα, εντυπωσίασε τους κριτές με το τραγούδι και το νάζι της, και ο Σάκης την κάλεσε να πλησιάσει το τραπέζι. Τότε, η Μαρία Μπακοδήμου άρπαξε την ευκαιρία και πέταξε στον Σάκη την ατάκα όλο νόημα: «Έχει αδυναμία στα παιδιά ο Σάκης έτσι κι αλλιώς! Σου εύχομαι ένα κοριτσάκι σύντομα!» με τον παρουσιαστή να μένει με το στόμα ανοιχτό, αλλά να βρίσκει σύντομα τα λόγια του και να αγκαλιάζει το κοριτσάκι με θέρμη! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

Και εκεί ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από την παρουσιάστρια: «Στα λέω γιατί θα γίνεις γονιός σε λίγο!» Στα λέω Λέτε η παρουσιάστρια να ξέρει κάτι παραπάνω; Το μέλλον θα δείξει…. Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=a8SQr3FGYLg[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Μου λείπει πάρα πολύ…»: Η συγκινητική εξομολόγηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου και ο θάνατος που την στιγμάτισε

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Τσολάκη μετά τον γάμο της με τον Παύλο Πετρουλάκη! Άκρως ανανεωμένη με καυτό σορτς μαγνήτισε τα βλέμματα!

«Τα τελευταία δύο χρόνια…» Η αποκάλυψη για τον χωρισμό Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη που δεν γνώριζε κανείς! (Βίντεο)