Στο Happy Day σχολίαζαν το δυσάρεστο γεγονός του χωρισμού του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη. «Ένα σοκ ήτανε!» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Κανείς δεν το περίμενε!» ανέφερε με τη σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναρωτώμενη» παράλληλα: «Δεν ήταν ένα σοκ; Τι γνωρίζαμε τους τελευταίους μήνες;»

«Υπήρχε από το καλοκαίρι. Απλά μια τέτοια είδηση, αν δεν μπορείς να τη διασταυρώσεις, δεν μπορείς να την γράψεις με τίποτα! Δεν ήταν πολύ μαζί το καλοκαίρι! Δεν είναι μια τωρινή απόφαση, δεν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Εμένα μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο επέλεξαν να το ανακοινώσουν» απάντησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι οι ηθοποιοί δεν ζουν πια μαζί. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...

«Εγώ τους είδα έξω από το θέατρο αγκαλίτσα πριν δύο χρόνια!» επεσήμανε ο Χρήστος Βαρθαλίτης. «Μπορεί να είχε τελειώσει το μαζί», να υπήρχε φθορά» συμπλήρωσε η Σταματίνα. «Τα τελευταία δύο χρόνια, υπήρχε ένας εκνευρισμός όταν στις προσωπικές ερωτήσεις, όταν βρίσκονταν κάπου καλεσμένοι, ίσως πλέον να μπορεί να εξηγηθεί και αλλιώς!» αποκάλυψε η παρουσιάστρια. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=CQISD0bx4tQ[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

«Δεν του έκανα πρόταση για το «Τατουάζ, γιατί…» – Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Αποστόλη Τότσικα! (Βίντεο)

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Βάσω Λασκαράκη: Η επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο τους!

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Γιάννη Μπέζου για τον χαμό της Σοφίας Ολυμπίου! Όλα όσα είπε on camera… (Βίντεο)