Το «Πάμε πακέτο» αποτελεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του Alpha. Η μετακίνηση της ημέρας μετάδοσης του, ωστόσο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για αυτή τη μετακίνηση, μέσα από συνέντευξή της στο Youweekly.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να σχολιάσει τη συνέντευξη της παρουσιάστριας, αφήνοντας τις αιχμές της: «Να λέμε και την άλλη πλευρά, θα έπρεπε να έχει λόγο, γιατί έχει χαρίσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά κουμάντο και την απόφαση την πήρε ο διευθυντής προγράμματος. Υπάρχει μια ιεραρχία που πρέπει να σεβόμαστε, όσο κορυφαίος παρουσιαστής κι αν είσαι! Φαίνεται ότι έχει ενοχληθεί!» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ρίχνοντας τα βέλη της στην παρουσιάστρια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα είπε για τα ατυχήματα που της έχουν συμβεί λέγοντας:

«Εγώ έχω ζήσει πολύ σοβαρά ατυχήματα στην οικογένειά μου, και πρέπει να λέει έχω δύο πανέμορφα παιδιά, την οικογένειά μου, τη δουλειά μου, να είναι καλά!» συμπλήρωσε. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=xxzf6GHmrro[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Όντως τώρα; Άλλαξε το όνομα της η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου! Δεν φαντάζεστε πως το έκανε…

H πρωταγωνίστρια του Τατουάζ έχει αδερφό και είναι ένας κούκλος! Δείτε τον για πρώτη φορά (Photos)

Κάγκελο η Φαίη Σκορδά! Το όνειρο του Γιάννη Χατζηγεωργίου που την άφησε με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)