Καλεσμένοι στο πλατό του Πρωινού βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι πρωταγωνιστές του σίριαλ «Παρθένα Ζωή».
Ο Αποστόλης Τότσικας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Σοφίνα Λαζαράκη κάθισαν απέναντι από τη Φαίη Σκορδά για να μιλήσουν για το νέο σίριαλ του σταθμού, το οποίο κάνει πρεμιέρα σήμερα το απόγευμα.

Ήταν ωστόσο, ένα όνειρο του δεύτερου που άφησε άφωνη τη Φαίη Σκορδά, και παρ’ ολίγον να τη φέρει στα πρόθυρα του γέλιου. Ο ηθοποιός διηγήθηκε από πού εμπνεύστηκε το βιβλίο που έγραψε, λέγοντας: «Μια μέρα στον ύπνο μου είδα μία πανέμορφη κοπέλα,η οποία ήταν με λευκό δέρμα, μακριά μαλλιά σαν πέπλο, και μάτια σαν τον πάγο, με φίλησε και μου είπε ότι τη Λένε Ζιάκ! Από εκεί ορμώμενος, ξεκίνησα να γράφω όλη την ιστορία! Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ερωτεύτηκα παράφορα αυτό το όνειρο. Σε βαθμό που να το σκέφτομαι πολλά χρόνια, να δω πως θα το συνεχίσω και πώς θα πάει!» είπε ο ηθοποιός. Όσο για τη Φαίη Σκορδά; Αρκέστηκε να πει: «Θα γελάσω, πρόσεξε! Μήπως έβλεπες πολύ Game of Thrones;» Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=dWWXJ7zI07I[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που έκανε έξαλλο τον Παύλο Ευαγγελόπουλο! Δεν φαντάζεστε πως της απάντησε…(βίντεο)

«Έχω γυναικομαστία, μεγάλα μπούτια και περιφέρεια!» Απίστευτες δηλώσεις πασίγνωστου Έλληνα παρουσιαστή on camera! (βίντεο)

Συντετριμμένη η Κατερίνα Ζαρίφη στο μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη! Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις της και η αποκάλυψη… (Βίντεο)