Στο Α’ νεκροταφείο διεξήχθη χτες το μνημόσυνο για τις 40 μέρες από την απώλεια της σπουδαίας Ζωής Λάσκαρη, και ο χώρος γέμισε από συγγενείς, φίλους και συνεργάτες που έσπευσαν να αποδώσουν τον δικό τους φόρο τιμής στη σπουδαία ηθοποιό.

Μεταξύ αυτών, και η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί της τον ερχόμενο χειμώνα στο νέο θεατρικό, το οποίο, έτσι κι αλλιώς, θα ανέβει στη μνήμη της, έστω και χωρίς εκείνη πρωταγωνίστρια. Η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη, είπε μεταξύ άλλων. διαβάστε παρακάτω…

«Αν και εγώ τη γνώριζα λιγότερο, το κενό της Ζωής είναι τεράστιο. Λείπει πολύ, είναι ένας άνθρωπος τεράστιος η Ζωή, και φάνηκε από όλο αυτόν τον κόσμο που ήρθε και έλεγε ότι τους είχε βοηθήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσος κόσμος μας έπιανε στην κηδεία, και μας έλεγε ότι τους είχε βοηθήσει, τους είχε δώσει λεφτά και άλλα. Καταπληκτική!» είπε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=wV3QT7YA_7M[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μνημόσυνο Ζωής Λάσκαρη: Κατάθεση ψυχής για Τάκη Ζαχαράτο – Χριστίνα Πολίτη on camera! Οι τρυφερές δηλώσεις τους… (Βίντεο)

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Ελένη Μενεγάκη! Έσωσε παιδί από βέβαιο θάνατο (Βίντεο)

Ζωή Λάσκαρη: Πότε θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο;