Σε κλίμα συντριβής διεξήχθη χτες στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών το 40μερο μνημόσυνο της Ζωής Λάσκαρη.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί από νωρίς, για να αποχαιρετήσουν τη δική τους ζωή. Μεταξύ αυτών, Ο Τάκης Ζαχαράτος, η Χριστίνα Πολίτη, ο Γιώργος Μεσσάλας, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Γιώργος Πατούλης και άλλοι, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει με την απώλειά της, και το ήθος, το οποίο ήταν εκείνο που τη χαρακτήριζε, σε όλη της τη ζωή. διαβάστε παρακάτω…

«Εγώ είμαι πολύ συγκινημένος, γιατί είχα την τιμή να είναι φίλη μου, και ήρθα να την αποχαιρετήσω. Οι σχέσεις δεν τελειώνουν ποτέ. Ήταν σπάνιος άνθρωπος, και με το φευγιό της ζωής φεύγει και μια πάστα Ελλήνων που τους έχουμε πολύ ανάγκη. Εύχομαι να φωτίζει την οικογένειά της, και να είναι η ψυχή της αναπαυμένη και να μας χαμογελάει από εκεί», είπε μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kN9Q0fXnvJw[/embed]

«Η μεγάλη Ζωή Λάσκαρη είναι πάντα στις καρδιές μας. Όλους μας λυπεί η απουσία της, αλλά είναι χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά μας» είπε ο Γιώργος Πατούλης, ενώ η Χριστίνα Πολίτη τόνισε: «Την έζησα πολύ προς το τέλος. Είχε ξεκινήσει μαζί με τη μητέρα μου, Ήταν ένας πολύ ζεστός άνθρωπος, και έφυγε χωρίς να υποφέρει, τι άλλο να πω, συγκλονιστήκαμε όλοι! Μου είχε δώσει πολλές συμβουλές, τα παιδιά, μου είχε πει, ό,τι και να τους κάνεις, θα σε κατηγορήσουν για κάτι. Ήταν πολύ δυνατή, πολύ εκρηκτική φίλη, και πολύ μοντέρνα» είπε μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=SMZ0QaZcv7Q[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αποκάλυψη «βόμβα» για την Ελένη Μενεγάκη! Έσωσε παιδί από βέβαιο θάνατο (Βίντεο)

Ζωή Λάσκαρη: Πότε θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο;

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη: «Έχω κάνει…» (Βίντεο)