Στα «Αποκαλυπτικά» μίλησε ο Νίκος Νικόλιζας. Ο δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, ανέδειξε και το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη, η οποία, όπως αποκάλυψε έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα παιδί από τα Μέγαρα, μέσω της προβολής από την εκπομπή της!

«Είναι η μοναδική σταρ στην ελληνική τηλεόραση. Για πολλά χρόνια. Έζησα μαζί της έξι – επτά χρόνια και η Ελένη είναι άνθρωπος πάνω από όλα. Αυτό που δεν θα ξεχάσω και της το χρωστάω, ήταν όταν έσωσε, λόγω της φήμης της τότε, ένα παιδί από τα Μέγαρα, τον Κωνσταντίνο. διαβάστε παρακάτω…

Είχε μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και η Ελένη επί τρεις ημέρες έπαιζε το θέμα αυτό και κάναμε μια βραδιά στα Μέγαρα όπου ήρθαν όλοι οι τραγουδιστές για χάρη της Ελένης. Μαζέψανε χρήματα και το παιδί αυτό, πήγε στην Αγγλία έκανε την επέμβαση που έπρεπε να κάνει και τώρα ζει!» είπε ο δημοσιογράφος, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της ωραίας Ελένης. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=LsmCsE0vTv8[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Ζωή Λάσκαρη: Πότε θα τελεστεί το 40ημερο μνημόσυνο;

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή και η αποκάλυψη: «Έχω κάνει…» (Βίντεο)

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξανδρου Μπουρδούμη λίγο μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και η αποκάλυψη! (Βίντεο)