Ο Γιώργος Μανίκας διήνυσε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στα προσωπικά του το καλοκαίρι που μας πέρασε.Ο χωρισμός του με την Έλλη Γελεβεσάκη κάθε άλλο παρά αναίμακτος υπήρξε για τον παίκτη του Survival. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2014, αλλά οι πρώτες φήμες για έντονη κρίση στο γάμο τους ξεκίνησαν μόλις δύο χρόνια αργότερα, το φθινόπωρο του 2016. Δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, ωστόσο οι δυο τους έχουν ως πρώτιστη έννοια τον μονάκριβο γιο τους, Άγγελο-Ιωάννη. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Όπως αποκάλυψαν στο «Φτιάξε καφέ», έχουν ήδη προχωρήσει στις διαδικασίες του διαζυγίου, χωρίς ωστόσο κανείς να το έχει παραδεχτεί δημόσια, αλλά ο Γιώργος Μανίκας έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατεύσει το παιδί τους, ο οποίος δίνει τα πάντα για εκείνον. Μένουν χωριστά εδώ και δύο χρόνια, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχουν στηρίξει πολύ τον φίλο τους. Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Nvopdp-1ys8[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Βραδινή έξοδος για την Ελένη Μενεγάκη! Ο φακός των παπαράτσι την «τσάκωσε» μαζί με τον…

Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Χρήστου Δάντη! Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή καλλονή που έχει στο πλευρό του! (βίντεο)

Καρέ-καρέ ο αληθινός γάμος της Σονγκιούλ