Ο Θοδωρής Μισόκαλος είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και υποστηρίζει την ομάδα του Ολυμπιακού! Δεν είναι λίγες οι φορές που ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται στο γήπεδο για να δει από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας.
Ο Θοδωρής επισκέπτεται μάλιστα πολλές φόρες το Γεώργιος Καραϊσκάκης μαζί με την αδερφή του, όπως έκανε και χθες στον πρώτο αγώνα της ομάδας του στους ομίλους του Champions League. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Ο ίδιος λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και μέσα από τα instastories του ανέβασε μια κοινή φωτογραφία με την Ελένη Μενεγάκη, από παλιότερη παρουσία τους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου τους είχαν απαθανατίσει οι παπαράτσο και έγραψε: «Πάμε Θρύλε». Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:


Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αυτή είναι η νέα σύντροφός του Χρήστου Δάντη! Θα πάθετε πλάκα με την εντυπωσιακή καλλονή που έχει στο πλευρό του! (βίντεο)

Καρέ-καρέ ο αληθινός γάμος της Σονγκιούλ

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Σπάνια ερωτικά δημόσια ενσταντανέ για Πάρη Κασιδόκωστα και Τάμτα! Τα φιλιά μπροστά στην Μαριάννα Λάτση…