Το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου έγινε γνωστό ότι "έφυγε" από τη ζωή ο ιδρυτής του ΑΝΤ1 Μίνωας Κυριακού, σκορπώντας βαθιά θλίψη όχι μόνο τα μέλη της οικογένειας τού αλλά και αυτά του καναλιού και όσους τον γνώριζαν προσωπικά. Από εκείνη την ώρα έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με τα αίτια του θανάτου τού αλλά η αλήθεια είναι μόνο ότι τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά προβλήματα υγείας. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Πριν από λίγα λεπτά, λοιπόν, εκδόθηκε η επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει:
"Με βαθιά συγκίνηση και θλίψη, σύσσωμη η οικογένεια Κυριακού αποχαιρετά τον πολυαγαπημένο μας Μίνω, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, από ανακοπή καρδιάς αργά το απόγευμα. Ο σεβασμός και η βαθιά οδύνη διακατέχουν το σύνολο των ανθρώπων που εργάζονται σε όλες τις επιχειρήσεις του Ομίλου Μίνου Κυριακού.
Ο Μίνως Κυριακού γεννήθηκε το 1942 και δραστηριοποιήθηκε με τη Ναυτιλία και τα Μέσα Ενημέρωσης. Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ίδρυσε το ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 FM 97.2. Το 1989 εγκαινίασε τη λειτουργία της και η τηλεόραση του ΑΝΤ1"