Η Demy έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως μετά την πρόκριση, και δεν έκρυψε τόσο τη χαρά, όσο και τη συγκίνησή της, για το αποτέλεσμα: «Νομίζω πως ό,τι και να περιμένεις, δεν συγκρίνεται, με το να ακούς ότι περνάς στον τελικό, η χώρα σου, δεν συγκρίνεται με τίποτα! Ξαναήρθαν όλα στη θέση τους, στομάχια κτλ, και ανασάναμε, αναπνεύσαμε νομίζω! Όταν βγήκα στη σκηνή και άκουσα να φωνάζουν το όνομά μου… ηρέμησα!

Γενικά λέμε όλα για καλό, όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Δεν υπήρχε ανησυχία για τα τεχνικά προβλήματα. Όταν κατεβήκαμε, περιμέναμε με πολύ αγωνία να ακούσουμε ότι πέρασε και η Κύπρος. Θέλουμε να τα πάμε καλά στον τελικό, επειδή έχουμε κάνει τόση πολύ δουλειά, τα υπόλοιπα τα αφήνουμε, θα αγχωθούμε ξανά όταν κάτσουμε στον καναπέ. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…



Έχω φέρει πολλά γούρια, αλλά είναι όλα ακόμη στη βαλίτσα! Τελικά, το γούρι είναι η ομάδα, όλοι εμείς! Το τηλέφωνό μου το άφησα στο λεωφορείο και πήρα τη μαμά μου, μου είχε στείλει μηνύματα, είχε πέσει για ύπνο!» είπε, εμφανώς ενθουσιασμένη και συγκινημένη.

«Όταν έχεις αυτό το λαμπερό πλάσμα και αυτή την ομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας ψήφισαν και σε όλο τον ελληνισμό!» δήλωσε με τη σειρά του ο Φωκάς Ευαγγελινός.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=Q0COnd_xPsc[/embed]

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Αυτό πόνεσε! Ο Κώστας Φραγκολιάς «άδειασε» την Ελένη Μενεγάκη! Η πρόταση συνεργασία και η… χυλόπιτα!

Πού “τσάκωσε” ο φακός τη Ναταλία Δραγούμη

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της!