Στην πάντα τεκμηριωμένη και τις περισσότερες φορές σύμφωνη με το τηλεοπτικό κοινό άποψή του οφείλει αδιαμφισβήτητα το γεγονός ότι είναι μια αγαπημένη παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης.
Ο λόγος για τον γόη της πρωινής εκπομπής του Alpha, που η συνάντησή του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πριν από τέσσερα χρόνια ήταν τόσο καρμική που ξημέρωσε στην κυριολεξία μια αληθινά «Happy Day» στη ζωή και την καριέρα του. Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη προκαλώντας, εντύπωση με τις δηλώσεις του. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Την ώρα που οι περισσότεροι από τον χώρο της τηλεόρασης, κάνουν τα πάντα για να είναι κοντά στην «βασίλισσα» εκείνος λέει κατηγορηματικά «όχι» και δηλώνει φανατικός της Σταματίνας Τσιμτσιλή….

Με την Ελένη Μενεγάκη, που τη βλέπεις συχνά στο στούντιο, έχεις ονειρευτεί συνεργασία;
«Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.»

Αν σε έβαζαν του χρόνου οι ιθύνοντες του σταθμού στο δίλημμα να αποφασίσεις σε μια θέση εργασίας δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη ή τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, θα προβληματιζόσουν πολύ;
«Καθόλου, θα επέλεγα ξεκάθαρα ξανά τη Σταματίνα και το «Happy Day»». Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...



Όλες οι εκπομπές κάνουν τους κύκλους τους. Στενοχωριέσαι όταν το σκέφτεσαι;
«Δεν το σκέφτομαι! Εμείς δεν θα τελειώσουμε ποτέ!»

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί…

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Πού “τσάκωσε” ο φακός τη Ναταλία Δραγούμη

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της!

Φαίη Σκορδά: Κάνει ιππασία με τους γιους της και τρελαίνει το διαδίκτυο… Οι φωτογραφίες από το Κιλκίς που έκλεψαν τις εντυπώσεις!