Κατά τη διάρκεια της χθεσινής Media Day για το Rising Star οι κριτές έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Ο Αντώνης Ρέμος, κριτής του show δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι σε αυτό το show οι τηλεθεατές όχι μόνο συμμετέχουν ενεργά, αλλά ψηφίζουν εντελώς δωρεάν. Χαίρομαι πολύ που μπήκα σε αυτό το ταξίδι με την πιο ωραία παρέα και θα βρισκόμαστε σε ένα από τα πιο εκθαμβωτικά και εντυπωσιακά πλατό κάθε Κυριακή για να φέρουμε και όλους εσάς μαζί μας».

Η Δέσποινα Βανδή, κριτής του “Rising Star” δήλωσε σχετικά: «Περιμένω την πρεμιέρα την Κυριακή με αγωνία και πιστεύουμε ότι και εσείς θα το απολαύσετε. Μ' αρέσει πολύ το καινούριο στοιχείο του show που είναι η διαδραστικότητά του και μένει να δούμε αν η δική μας γνώμη θα είναι σύμφωνη με του κοινού».

Ο Κώστας Μακεδόνας, κριτής του show, δήλωσε: «Χαίρομαι που είμαι σε αυτό το τόσο πρωτοποριακό show που έφερε ο ΑΝΤ1. Επίσης, χαίρομαι που είμαι σε αυτή την παρέα και ακόμα περισσότερο που θα ακούσουμε πολύ ωραίες φωνές. Για μένα εκτός από τον νικητή, σημαντικό είναι ότι αυτό το show δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά αυτά να ακουστούν και να τα γνωρίσουν».

Ο Χρήστος Μάστορας, κριτής του show, δήλωσε με τη σειρά του: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι δίπλα σε ανθρώπους που θαυμάζω. Το show είναι ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα. Η ψήφος σας είναι μοναδική και σημαντική γιατί θα αναδείξει ποιος θα ξεχωρίσει στο show». Αναφερόμενος στην υποδομή του παιχνιδιού συμπλήρωσε ότι όταν βρίσκεσαι πίσω από τον τοίχο του “Rising Star” νιώθεις μεγάλη αδρεναλίνη.