Χαλαρή, ευδιάθετη και με έναν καφέ στο χέρι η Ναταλία Δραγούμη έδωσε το παρών στο φιλανθρωπικό Bazaar της Ελληνογαλλικής Σχολής Πειραιά Jeanne d' Arc με κεντρικό σύνθημα “Ηelp Us Give” που διοργανώνεται κάθε δυο χρόνια. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η ηθοποιός έκανε ένα πέρασμα από το σχολείο για να κάνει τις αγορές της. Τα καλλυντικά και οι σπιτικές μαρμελάδες τράβηξαν αμέσως την προσοχή της και δεν μπόρεσε να αντισταθεί, ενώ για αρκετή ώρα κουβέντιασε με τις μαθήτριες του σχολείου που βρίσκονταν πίσω από τους πάγκους συγκεντρώνοντας χρήματα για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», αλλά και για το Τάγμα των Αδελφών της Μητέρας Τερέζας της Καλκούτα, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινή διανομή συσσιτίου σε άπορους συνανθρώπους. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Απρόσμενες συναντήσεις!
Στο προαύλιο του σχολείου η Ναταλία Δραγούμη συνάντησε τυχαία τον συνάδελφό της Σωκράτη Πατσίκα, του οποίου η κόρη φοιτά στο σχολείο. Οι δυο ηθοποιοί τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ η Ναταλία, μην μπορώντας να αντισταθεί, δοκίμαζε παράλληλα μια από τις σπιτικές λιχουδιές που προμηθεύτηκε από το bazaar του σχολείου. Στη συζήτηση ενεπλάκη και ο Διευθυντής του Σχολείου, κ. Θεόφιλος Γεωργούσης. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Ψωνίζοντας σπιτικές μαρμελάδες!
Φράουλα ή πορτοκάλι; Αυτό ήταν το μεγάλο δίλημμα που είχε η Ναταλία Δραγούμη για το ποια γεύση σπιτική μαρμελάδα να αγοράσει. Από τη δύσκολη θέση κλήθηκε να τη βγάλει η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία προτίμησε το πορτοκάλι αφήνοντας τη φράουλα στη Ναταλία, η οποία είναι και η αγαπημένη των παιδιών της. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω...Η Ναταλία μάλιστα παρευρέθηκε και σε βράβευση καραόκε δίνοντας τα πρώτα μετάλλια στις μαθήτριες και τους μαθητές του Δημοτικού που διαγωνίστηκαν, ενώ μετά το τέλος του διαγωνισμού έβγαλαν μαζί με κάποιους από τους νικητές, τις δασκάλες - Βάλια Αϊδινοπούλου και Νατάσα Καμολίνου - αλλά και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Χρυσή Παπαντωνίου, την απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία στο προαύλιο.

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Μαίρη Χρονοπούλου: Αυτή είναι η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της!

Φαίη Σκορδά: Κάνει ιππασία με τους γιους της και τρελαίνει το διαδίκτυο… Οι φωτογραφίες από το Κιλκίς που έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Πριν πάει στο «Survivor», έδωσε το «παρών» σε fashion show!