Σε δικαστική αίθουσα δόθηκε συνέχεια χθες στον πόλεμο δηλώσεων που έχει ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή μεταξύ του γιου του Γιάννη Βαρδή και της χήρας Φιλοθέης Μωβ. Ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση κατ εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η σύζυγος του πατέρα του.

Η διαδικασία, όπως αναφέρει η Espresso, άρχισε κανονικά με την κατάθεση της Φιλοθέης Μωβ, η έδρα ανέλαβε… ρόλο πυροσβέστη, προλαβαίνοντας το απόλυτο ξεκατίνιασμα. Μέχρι και τον Αντώνη Βαρδή που «θα βλέπει τώρα από πάνω την γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται» επικαλέστηκαν πρόεδρος και εισαγγελέας, στην προσπάθειά τους να «συνεφέρουν» τις δυο πλευρές.



Ωστόσο, κατά την ακροαματική διαδικασία οι τόνοι ανέβηκαν και ακόμη και μετά τη συγγνώμη , η ένταση μεταξύ των δυο πλευρών δεν υποχώρησε. Μετά από 1,5 ώρα, επέστρεψαν και ο Γιάννης υπέγραψε έγγραφο με το οποίο ζητούσε συγνώμη από τη μηνύτρια αν την προσέβαλε χωρίς της θέλησή του. Αυτό ωστόσο που ζήτησε η Φιλοθέη από τον Γιάννη είναι να ζητήσει δημόσια συγγνώμη σε εκείνη μέσω Facebook.