Προς το τέλος της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη αναφέρθηκε στις επερχόμενες διακοπές, τόσο της ίδιας, όσο και των συνεργατών της, προκειμένου να φορτίσουν τις μπαταρίες τους μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Πώς θα σας βρω όταν γυρίσω όταν γυρίσω, θα γνωριζόμαστε άραγε; Δεν θα φάμε, δεν θα πιούμε, θα έχουμε 4-5 μέρες να ρίξουμε ύπνους!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη. Διαβάστε παρακάτω…

«Θα επιστρέψουμε ανανεωμένοι» συνέχισε η παρουσιάστρια και αμέσως μετά, ρώτησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα που θα περάσει τις διακοπές του. Η ίδια, ωστόσο, δεν έκανε ευθέως κάποια νύξη στο τι θα κάνει η ίδια και η οικογένειά της. Δείτε ακριβώς τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://youtu.be/x6vLSA218oM[/embed]

 

Στην αποφώνηση, δε, της εκπομπής, η παρουσιάστρια αποχαιρέτισε το κοινό, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ε ναι, λοιπόν, φτάσαμε στο τέλος! Να περάσετε καλά, ανανεώνουμε το ραντεβού μας την Τρίτη του Πάσχα, να περάσετε όμορφα και δώσετε άφεση αμαρτιών σε αυτούς που σας έκαναν να στεναχωριέστε!» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη, στέλνοντας το μήνυμά της. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

[embed]https://youtu.be/tRo3-z95AgA[/embed]

 

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Survivor: Τι λέει ο ΣΚΑΙ για την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου!