Δύσκολες στιγμές περνούν οι εργαζόμενοι του MEGA που είναι απλήρωτοι εδώ και 9 μήνες. "Όμηρος" σε αυτό το καθεστώς είναι και η Ναταλί Κάκκαβα, σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Όπως δήλωσε ο Γρηγόρης σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό People «Η Ναταλί ταράχτηκε πολύ. Τους πρώτους μήνες πήγαινε καθημερινά στο κανάλι και εγώ τρελαινόμουν. Μου έλεγε ‘πρέπει να είμαστε εκεί γιατί θα βρεθεί λύση’. Δεκατρείς μήνες μετά εξακολουθεί να το πιστεύει. Εγώ, πάλι, ήθελα να είναι καλά η ίδια. Προσπαθούσα να το περάσω όσο πιο ανώδυνα στην οικογένεια, γιατί είναι περίεργη η ψυχολογία ενός ανθρώπου που έχει μάθει να δουλεύει και ξαφνικά μένει χωρίς αντικείμενο. Όταν όμως ξυπνήσαμε ένα πρωί το καλοκαίρι και μάθαμε ότι και ο Alpha δεν πήρε άδεια, εκεί μέχρι κι εγώ λύγισα. Σκέφτηκα ότι από τη μία μέρα στην άλλη μπορεί να μέναμε και οι δύο άνεργοι. Έχει συμβεί σε χιλιάδες κόσμου, είναι κάτι που δεν θέλεις να συμβεί σε κανέναν, αλλά έγινε εντελώς ξαφνικά και ήταν μεγάλο σοκ. Όμως και πάλι παρέμεινα ψύχραιμος και έλεγα ‘θα τη βρούμε την άκρη’». Διαβάστε παρακάτω...

Η Ναταλί Κάκκαβα έχοντας ζήσει κυριολεκτικά μία ζωή μέσα στο μεγάλο κανάλι, σχολιάζει στη συνέντευξη όσα έχουν συμβεί. «Είναι ένα κεφάλαιο που αφορά 450 ανθρώπους, πολλές οικογένειες, γι’ αυτό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα σχετικά. Το πρόβλημα ξεκίνησε πέρσι την 1η Μαρτίου, όταν μας ανακοίνωσαν –για πρώτη φορά στα εργασιακά μου χρόνια εκεί– ότι δεν θα μας πλήρωναν για το μήνα Φεβρουάριο. Πάντα ήταν πολύ σωστοί και τυπικοί, έτσι καταλάβαμε ότι κάτι κακό γίνεται. Πλέον κλείνουμε δεκατρείς μήνες ταλαιπωρίας, από τους οποίους είμαστε απλήρωτοι τους δέκα. Παρ’ όλα αυτά, όλοι εμείς οι εργαζόμενοι του σταθμού αγαπάμε πολύ το κανάλι και πιστεύουμε ότι τελικά θα τα καταφέρει».

Σύμφωνα με όσα δηλώνει είναι αισιόδοξη: «Το Mega από τις διαφημίσεις το 2016 έβγαλε 36 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να έχει ζωντανό πρόγραμμα από το Σεπτέμβριο. Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο γιατί έχει μπει στο σταθμό μία πολύ μεγάλη εταιρεία, η Grant Thornton, στην οποία οι τράπεζες έχουν αναθέσει να εκπονήσει έναbusiness plan. Καταρχάς, να αποφανθεί αν είναι βιώσιμο το κανάλι και με τι αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, και εν συνεχεία τι θα χρειαστεί για να μπορέσει να είναι και πάλι μάχιμο και σε πλήρη λειτουργία. Προσωπικά θεωρώ ότι κάτι θα γίνει την τελευταία στιγμή για να σωθεί το Mega γιατί του αξίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι μας δεν έχουμε τα παράπονά μας που όλο αυτό το διάστημα μας έχουν αφήσει στο έλεος της μοίρας μας. Εγώ έχω την τύχη να έχω ένα σύζυγο που εργάζεται και με στήριξε, και οικονομικά και ψυχολογικά, άλλοι όμως δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του: Έπαιξα τίμια και δεν…