Ο Μένιος Φουρθιώτης μίλησε στο Όλα Ξεκόλλα, και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Survivor. Αρνήθηκε ότι το παρακολουθεί, γιατί δουλεύει πολύ:

«Δεν το έχω δει ούτε μία φορά. Σου μιλάω πάρα πολύ ειλικρινά. Δεν αντέχω. Κοιμάμαι. Μέχρι τις 11 είμαι στο γραφείο, δουλεύω», είπε ο παρουσιαστής, μην παραλείποντας να κάνει άλλη μια επίθεση απέναντι στο ριάλιτι: Διαβάστε παρακάτω…

«Όλη αυτή η εικόνα της εξαθλίωσης των ανθρώπων, είναι θεμιτό να παρακολουθείται ως πρότυπο από τα παιδάκια και να παίζουν έτσι στο σχολείο; Κάνει 60 και 70 τοις εκατό, και τι έγινε; Ξεχνάμε όσα κρύβονται πίσω από αυτό. Αυτό είναι πολύ σοβαρό θέμα, τι να κάνουμε!» ξεσπάθωσε ο Μένιος Φουρθιώτης. Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:Ο παρουσιαστής έκανε και την προσωπική του αυτοκριτική για τα λάθη του παρελθόντος του: «Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν 10 χρόνια πριν, που ο επαγγελματικός μου προσανατολισμός άλλαξε, ενώ είχα ξεκινήσει ως δημοσιογράφος. Εκεί λίγο ξέφυγαν τα μυαλά και τα επαναφέραμε. Δεν είχα τη συνείδηση να σκεφτώ ότι τις επιπτώσεις των πράξεων των δικών σου θα τις πληρώνω κι εγώ μια ζωή. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να στενοχωρηθώ για κάτι που έχει γίνει και θα συνεχίσει να γίνεται, και ήξερα ότι θα μου το χτυπάνε. Αλλά δεν βγήκα να κρυφτώ, όπως αλλού, εγώ βγήκα ευθέως είπα «έγινε ‘ό,τι έγινε, έκανα λάθος» και προχώρησα παρακάτω. Αλλά ο χώρος αυτός δεν συγχωρεί» κατέληξε ο ίδιος. Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr: