Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Μαριάννα Καλέργη για να μιλήσουν για το Survivor. Η αθλήτρια, η οποία ήταν και η πρώτη που αποχώρησε από το παιχνίδι, μίλησε ανοιχτά για τους πάντες!

Στη συνέντευξή της, η Μαριάννα αναφέρθηκε στις εντάσεις, και σε όσα αυτές δημιουργούσαν στο πλαίσιο του Survivor: «Εγώ στεναχωρήθηκα, γιατί είδα φιλίες που είχαν διαμορφωθεί από την αρχή, και μετά να γυρνάνε και να σου βγάλουν τα μάτια. Όπως αυτό που έγινε με την Πασχάλη και την Ειρήνη, όπου η Ειρήνη δεν είπε ποτέ τι ήταν αυτό που την ενόχλησε στη Σόφη, ενώ η Σόφη την υπερασπιζόταν συνέχεια, ακόμη και στο δικό μας καυγά με την Ειρήνη, που δεν τον είχαν καταγράψει ολόκληρο οι κάμερες». Διαβάστε παρακάτω…

Εν συνεχεία, η Μαριάννα Καλέργη προέβη, στη συνέντευξή της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, σε μία αποκάλυψη-βόμβα, για έναν άγνωστο τραυματισμό παίκτη, τον οποίο δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες: «Ο Γιάννης Σπαλιάρας off camera, παραλίγο να σπάσει το κεφάλι του. Γλίστρησε και έβαλε αγκώνα και πλάτη, χρησιμοποίησε τα αντανακλαστικά του για να μην σκοτωθεί. Τσακώνεσαι για το παραμικρό γιατί συμβαίνουν κι όλα αυτά και μεγεθύνονται». Δείτε αναλυτικά τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί...Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr: