Στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε η Μαριάννα Καλέργη για να μιλήσουν για το Survivor. Η αθλήτρια, η οποία ήταν και η πρώτη που αποχώρησε από το παιχνίδι, μίλησε ανοιχτά για τους πάντες, και δεν δίστασε να ρίξει τα καρφιά της:

«Έφυγα γιατί αρρώστησα από τις πρώτες ημέρες. Έβρεχε ασταμάτητα. Δεν υπήρξε η κατάλληλη αντιμετώπιση από πλευράς νοσοκομείου, κάποια άτομα δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου, με αποτέλεσμα να με τσαντίσει», είπε, αναφερόμενη στην αποχώρησή της. Διαβάστε παρακάτω…

Η κουβέντα ήρθε στην αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη, και η Καλλέργη είπε:«Το παιχνίδι είναι παιχνίδι, και κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει. Όλοι μπορεί να περνάμε τις δύσκολες στιγμές μας. Εγώ με τον Στέλιο δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις, γιατί όταν ήμουν άρρωστη, κάποιοι έδειχναν ότι ενδιαφερόντουσαν μπροστά στην κάμερα. Όταν έκλεινε η κάμερα όμως, πήγα στην καλύβα και είδα ότι είχαν μετακινήσει με τον Χούτο τα πράγματά μου και να με έχουν πετάξει σε μία γωνία, ενώ είμαι άρρωστη, και όταν ρωτώ για ποιό λόγο, ο Χούτος μου λέει: «Θέλω να κοιμηθώ.»Και πετάγεται και ο Στέλιος και λέει: «Όλοι βρεχόμαστε και κρυώνουμε, όχι μόνο εσύ». Εγώ είχα δει από την αρχή τι θα γίνει, για αυτό επηρεάστηκαν κάποια άτομα και με ψήφισαν για αποχώρηση»

Όσο για την κλίκα των 5, η πρώην παίκτρια απάντησε: «Το να έρθεις πιο κοντά με κάποιον είναι ανθρώπινο. Εγώ τσαντίζομαι και νευριάζω, όταν πας και ξεφτιλίζεις τον άλλο πίσω από την πλάτη του. Όχι μόνο με τον Στέλιο, αλλά και με άλλους που δεν είναι έτσι στην πραγματική τους ζωή, και τους παίρνει όλους η μπάλα, προσπαθώντας να βγάλει ο ένας το μάτι του άλλου.» είπε και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ ζήτησα να φύγω, γιατί δεν ήθελα να ξυπνάω και να ακούω κάποιους από την κλίκα να έρχεται και να με γείφουν για να πάρω το μέρος τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν ερωτήθηκε για την κόντρα της με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, εξήγησε γιατί τσακώθηκαν και εν συνεχεία εξέφρασε την εκτίμησή της για το ότι της ζήτησε συγγνώμη.«Η Ειρήνη αν έχει παρανοήσει είναι γιατί δεν βλέπετε τι γίνεται off camera! Είναι μία ή δύο κάμερες, καταγράφουν περίπου 6 ώρες την ημέρα!» Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

[embed]https://youtu.be/6aqdwrGl-M8[/embed]

 

Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Συνεχίζει να σαρώνει το Survivor! Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι καυγάδες και ο «νέος» παρουσιαστής

Τσάκισε ο Μένιος Φουρθιώτης το Σαββατοκύριακο! Τα αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα «Αποκαλυπτικά»!

Για πρώτη φορά: ο Μένιος Φουρθιώτης απαντά στα πυρά της Κατερίνας Γκαγκάκη για το Star Academy…(Βίντεο)