Δύσκολες ώρες περνάει ο Αιμίλιος Λιάτσος, αφού στο σφυρί πρόκειται να βγει η υπερπολυτελής κατοικία του λόγω χρεών. Η βίλα του δημοσιογράφου βρίσκεται στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής και είναι χτισμένη στη δεξιά άκρη ενός μεγάλου οικοπέδου.

Χωρίζεται σε τρία επίπεδα, διαθέτει εξωτερική πισίνα γήπεδο τένις και μπάσκετ, βοηθητικούς χώρους και υπόγειο γκαράζ. Η αρχιτεκτονική της είναι minimal. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο ο πλειστηριασμός θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2017. Όπως φαίνεται και παρακάτω στα χαρτιά, είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς. Από τότε είχαν γίνει πολλές ρυθμίσεις σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ενώ το συνολικό χρέος ξεπερνά τα 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τιμή εκκίνησης της έπαυλης είναι τα 1.560.000 ευρώ, δηλαδή η τρέχουσα εμπορική αξία. Εκτός από τα τραπεζικά χρέη , υπάρχουν οφειλές στη ΔΟΥ Ψυχικού από ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.. Αυτή ήταν η εταιρεία που εξέδιδε την εφημερίδα Παρασκευή και 13.Διαβάστε ακόμη στο tv-24.gr:

Συνεχίζει να σαρώνει το Survivor! Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν οι καυγάδες και ο «νέος» παρουσιαστής

Τσάκισε ο Μένιος Φουρθιώτης το Σαββατοκύριακο! Τα αστρονομικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωσαν τα «Αποκαλυπτικά»!

Για άλλη μια φορά στην κορυφή το Survivor! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ο αγώνας ασυλίας και η ψηφοφορία!