Με ένα συγκλονιστικό clip 60 δευτερολέπτων ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παίρνει θέση ενάντια στην παιδική κακοποίηση. Στο video παρακολουθούμε τα τατουάζ του ποδοσφαιριστή να ζωντανεύουν ένα προς ένα.
Το βίντεο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική οργάνωση UNICEF όπου ο ποδοσφαιριστής είναι Πρέσβης Καλής Θελήσεως από το 2005 και στόχος είναι η ενημέρωση του κοινού αλλά και το τέλος της παιδικής κακοποίησης ενθαρρύνοντας τον κόσμο να μιλήσει εναντίον της.

Ο ίδιος συνόδευσε το video με τα παρακάτω λόγια:

«Η βία μπορεί να σηματοδοτήσει τα παιδιά για πάντα», έγραψε ο Beckham. «Έχω γνωρίσει παιδιά με τη UNICEF, που έχουν επηρεαστεί από την τρομερή βία και κακοποίηση και έχω δει τις μακροχρόνιες ουλές που μπορεί να αφήσει.... Παρακαλώ μοιραστείτε αυτή την ταινία για να βοηθήσετε #ENDviolence #foreverychild. Είναι λάθος. Δώστε ένα τέλος»

 
Violence can mark children forever. I've met children with @unicef who have been affected by terrible violence and abuse and seen the long-lasting scars it can leave. I chose the marks on my body but millions of children bear marks they have not chosen. Please share this film to help #ENDviolence #foreverychild. It's wrong. End it. #7fund


Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης David Beckham (@davidbeckham) στις