Στο Πρωινό σχολίασαν την λεγόμενη κλίκα των «Διάσημων». Τα σχόλια για τον Λάμπρο Χούτο δεν ήταν καθόλου κολακευτικά, καθώς τον χαρακτήρισαν «υπαρχηγό της κλίκας», με τον Κώστα Τσουρό να λέει: «Έπεσε το προσωπείο και έδειξε το αληθινό του πρόσωπο!»

Η εκπομπή παρουσίασε αναλυτικά με γραφικό την λεγόμενη «κλίκα» των «Διάσημων», αποτελούμενη από τους Χανταμπάκη-Μπο-Χούτο-Νάργες-Βαλαβάνη, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν. Διαβάστε παρακάτω…

 

Η Φαίη δεν άντεξε, και εκφράστηκε με διόλου κολακευτικά σχόλια για τον φερόμενο ως αρχηγό της, Στέλιο Χανταμπάκη: «Είσαι σε μια δουλειά. Αν θες να εξελιχθείς στη δουλειά σου, το προσπαθείς με κάθε τρόπο. Ο Χανταμπάκης δεν έδειξε μέχρι στιγμής στις δουλειές του ότι το πολεμά και το παλεύει! Αυτή η τακτική, να παίρνεις μαζί σου τους αδύναμους, και να βγάλεις έξω τον δυνατό, δεν το κάνεις και στη δουλειά σου;» εξανέστη η παρουσιάστρια, με την Τρυφίδου να αποκαλύπτει ότι υπάρχει ρεκόρ τηλεφωνημάτων υπέρ του Ντάνου στην ψηφοφορία.

«Και δεν μου αρέσει και η συμπεριφορά της Ευρυδίκης, να ζητά χίλιες φορές συγγνώμη από εκείνον που ψηφίζει. Τον ψηφίζεις, τελείωσε!» κατέληξε η παρουσιάστρια. Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

[embed]https://youtu.be/s8J6wBmXXLo[/embed]

 

Διαβάστε επίσης στο tv-24.gr:

To τηλεφώνημα στον αέρα της Φαίης Σκορδά που την τάραξε! Σε ποιον έστειλε μήνυμα «Σε χρειάζομαι»; (Βίντεο)

Επιστρέφει εκτάκτως ο Σάκης Τανιμανίδης στον Άγιο Δομίνικο! Η ανικανότητα του Τούρκου και ο χαμός στο συμβούλιο…

Γνωστός ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις πράξεις του! Έσωσε 4χρονο προσφυγόπουλο…