Η Σαμπρίνα βρέθηκε καλεσμένη στο «Όλα ξεκόλλα» και αναφέρθηκε δημόσια για πρώτη φορά στη δημόσια κόντρα της με τη Μίνα Αρναούτη στο Facebook, που είχε προκαλέσει χαμό πριν λίγο κακό.

«Δεν είπα κατά τη γνώμη μου κάτι κακό. Αν βλέπω ότι έχεις πιει, όχι μόνο δεν θα μπω στο αυτοκίνητο, αλλά και ότι δεν θα σε αφήσω να οδηγήσεις. Ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γενικότερα, αυτό είπα. Εγώ δεν θα μπορώ να καταλάβω αν έχεις πιει; Νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε έναν άνθρωπο που έχει πιει υπερβολικά πολύ. Η Μίνα ήταν λίγο επιθετική» είπε, και συνέχισε: Διαβάστε παρακάτω…


«Εκνευρίστηκα γιατί εγώ δεν της είπα κάτι προσωπικό, και έγινε μια επίθεση προσωπική, που δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα και εμένα. Αλλά μετά κατάλαβα ότι, εντάξει, η κοπέλα ίσως να έχει ταλαιπωρηθεί»

είπε η τραγουδίστρια, προσπαθώντας να βάλει τελεία στο θέμα. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί...Δείτε ακόμη στο tv-24.gr:

Survivor: Θα πάθετε πλάκα με αυτό που έκανε η Λάουρα στο παιχνίδι! Δεν θα το πιστεύετε (Βίντεο)

«Δικός μου άνθρωπος έχει μπλέξει με τα ναρκωτικά»: Σοκάρει η εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού: «Είναι πολύ άσχημο…» (Βίντεο)

«Οι συμμετέχοντες είναι τελείως αδιάφοροι!»: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια ξεσπαθώνει για το YFSF: «Κάποιοι δεν με ήθελαν εκεί!» (Βίντεο)