Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος, όπως πάντα, δεν μάσησε τα λόγια του, και μίλησε για όλους και για όλα.

«Δεν είναι εύκολο να είναι κανείς αισιόδοξος. Η ζημιά που έχω πάθει από τους συνεργάτες μου ήταν πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί, γιατί την έπαθα και στο εξωτερικό» εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές του ο σχεδιαστής και συνέχισε, αναφερόμενος στο Survivor: «Μου αρέσει το Survivor, μου αρέσει το σύνολο, το πώς έχουν ξεπεράσει το θέμα της εξωτερικής ομορφιάς, που δεν φοράνε ρούχα, γιατί το ρούχο δημιουργεί εντυπώσεις,» είπε χαρακτηριστικά. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…



Όταν ερωτήθηκε αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, απάντησε: «Δεν ήθελα να αποκτήσω παιδιά, γιατί είμαι τόσο εγωιστής, που θα έπρεπε το παιδί μου να το κάνω σαν κι εμένα. Θα ήθελα να είναι έξυπνο, όμορφο, 2 μέτρα, θεϊκό. Αλλιώς θα ήμουν ο πιο δυστυχισμένος της Γης. Γιατί θέλω να έχω ομορφιά και αισθητική πλάι μου.»

Και συνέχισε πετώντας την ατάκα-βόμβα: «Με τη Μιμή Ντενίση έπρεπε να έχουμε κάνει παιδιά, το λέγαμε προχτές, θα ήταν όμορφα, έξυπνα, καλλιεργημένα!». Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Η άφιξη της Ελεονώρας… προκαλεί προβλήματα στον Βαγγέλη Περρή!

Επιστροφή για τη Σίσσυ Χρηστίδου στην tv! Και δεν θα είναι μόνη…

Η φωτογραφία που ενισχύει τις φήμες για επιστροφή του Λάτσιου στον Αντ1…