Η κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» συνάντησε το Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο τον σχολιάζει η εν λόγω εκπομπή. «Από πού είστε; Από τα «Αποκαλυπτικά»; Ο αγαπημένος μου!» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αναφορικά με την «κόντρα» που ξέσπασε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο ραδιόφωνο κάνουμε πλάκα και πειράζουμε τους εαυτούς μας. Δεν έχουμε καμία κόντρα. Ο Γρηγόρης είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει, τώρα αν θέλετε να με βάλετε να τσακωθώ μαζί του, δεν θα το καταφέρετε. Δεν αναφέρομαι σε νούμερα στη ραδιοφωνική εκπομπή ποτέ. Με το Survivor δεν το έχω βάλει ποτέ. Δεν ακούτε καλά την εκπομπή μου!» είπε εκνευρισμένος, με την εκπομπή ωστόσο να τον διαψεύδει, παίζοντας τα ανάλογα αποσπάσματα. Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…«Παρακολουθείτε αποσπασματικά, κόβετε όσα θέλετε να κόψετε, δεν πειράζει!» επέμεινε ο ίδιος, και συνέχισε να απαντά με έντονο ύφος στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου.

Η κάμερα των «Αποκαλυπτικών», μάλιστα, κατέγραψε τον παρουσιαστή να ρωτά, σε στιγμή που πίστευε ότι δεν τον καταγράφει η κάμερα, να ρωτά σε έντονο ύφος τη δημοσιογράφο της εκπομπής ποιο είναι το επώνυμό της. Δείτε ακριβώς όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

 Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Θα σας πέσουν τα μαλλιά! Δείτε για πρώτη φορά την κουκλάρα αδερφή της Κλέλιας Ανδριολάτου

Δεν έχει προηγούμενο! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεφτίλισε δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί λες ανοησίες; Πάρε μια καλή θέση στο ραδιόφωνο και μετά μίλα»

Το δημόσιο ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη: «Όταν το Mega εισπράττει 30 εκ. και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι; Ο εισαγγελέας ακούει;»