Ονομάζεται Αναστασία Ανδριολάτου και είναι μια κούκλα, όπως η αδερφή της!

Η αδερφή της Κλέλιας ασχολείται με το τραγούδι και βρίσκεται κι αυτή στο χώρο της εγχώριας showbiz… Φαίνεται πως τα γονίδια της οικογενείας είναι άριστα καθώς και οι δυο τους είναι σαν κούκλες barbie. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω…Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η ηθοποιός θέλησε να μας συστήσει για πρώτη φορά την αδερφή της και κατάφερε να «ρίξει» το διαδίκτυο σε χρόνο dt καθώς απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και likes τόσο από φίλους όσο κι από θαυμαστές.

Οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση, έχουν αρκετές κοινές παρέες κι όταν το πρόγραμμά του δεν είναι φορτωμένο από επαγγελματικές δραστηριότητες φροντίζουν να αφιερώνουν χρόνο η μία στην άλλη. Τι λέτε μοιάζουν; Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο:Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Δεν έχει προηγούμενο! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεφτίλισε δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα: «Γιατί λες ανοησίες; Πάρε μια καλή θέση στο ραδιόφωνο και μετά μίλα»

Το δημόσιο ξέσπασμα του Μένιου Φουρθιώτη: «Όταν το Mega εισπράττει 30 εκ. και οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι; Ο εισαγγελέας ακούει;»

Ταγματάρχης για το ¨Survivor¨: «Δεν καταλαβαίνω πώς το 75% των Ελλήνων παρακολουθεί ανθρώπους να τρέχουν για τυρόπιτα!»