Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά αποτελούσαν, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγο καιρό το τηλεοπτικό πρότυπο της ιδανικής ελληνικής οικογένειας. Ωστόσο ο χωρισμός ήρθε για το ζευγάρι πριν μερικούς μήνες και οι δυο τους έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους!

Το πρώτο Πάσχα μετά το χωρισμό τους ήρθε και όπως σας αποκαλύπτουμε το πρώην ζευγάρι θα κάνει χωριστά διακοπές! Διαβάστε παρακάτω περισσότερα…



Η παρουσιάστρια του ANT1, η οποία έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για τη Μεγάλη Εβδομάδα, θα περάσει το Πάσχα με την οικογένειά της, στον τόπο καταγωγής της, το Κιλκίς. Η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε, επίσης, πως τα φετινά, εορταστικά της σχέδια περιλαμβάνουν κάτι διαφορετικό.

«Εγώ το είπα! Φέτος θέλουμε σούβλα στο χωριό. Τα τελευταία χρόνια κάναμε φούρνο. Τέλος και στον μπαμπά μου, και στη γιαγιά μου, και στον αδερφό μου και στους θείους μου… θέλουμε σούβλα», δήλωσε η Φαίη Σκορδά για το φετινό Πάσχα.

Τώρα όσον αφορά το Γιώργο Λιάγκα, θα περάσει το πρώτο του μοναχικό Πάσχα στην Τήνο! Ο παρουσιαστής, εμφανέστατα επηρεασμένος τόσο από το χωρισμό του όσο και από τη δύσκολη σεζόν που διένυσε επέλεξε να περάσει τις γιορτινές ημέρες στο ησυχαστήριό του, στο αγαπημένο του νησί, προκειμένου να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να προετοιμαστεί για τις ημέρες που ακολουθούν!

Δείτε ακόμη στο tv-24.gr

Η Μίνα Αρναούτη ξεφτίλισε δημοσίως τον αδερφό του Παντελή Παντελίδη! Το ψεύτικο γράμμα και οι στημένες φωτογραφίες…

Η λίστα με τους πιο ¨ικανούς¨ παίκτες του φετινού Survivor…

Survivor: Ο Βασάλος έχει σχέση με ηθοποιό του «Καλημέρα Ζωή» – Το ξέσπασμά της στο facebook