ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η Φιόνα Γεωργιάδη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», στα τέλη της προηγούμενης σεζόν, και συνεχίζει ακάθεκτη. Μόνο που φέτος, σχεδόν, τίποτα δεν είναι το ίδιο. Η όμορφη ηθοποιός που υποδύεται την «Αλκηστη» μιλά στο TV24 για τη σχέση της με τον Αλκιβιάδη αλλά και τον παράνομο έρωτά της με τον Σήφη...

Ηταν εύκολη ή δύσκολη απόφαση να κάνεις το τηλεοπτικό ντεμπούτο σου μέσα από μια καθημερινή σειρά;
«Το “Μπρούσκο” έτυχε αλλά και πέτυχε, όπως λένε. Είμαι χαρούμενη γιατί είμαι περιτριγυρισμένη από μια αξιόλογη παραγωγή και καστ, που με στηρίζουν και με τιμούν. Το ίδιο κάνω κι εγώ».

Σε αγχώνει το επόμενο βήμα μετά το «Μπρούσκο»;
«Οχι! Εχω πίστη ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν βέλτιστα. Ασε που για μένα που ξεκίνησα τηλεοπτικά μόλις στο τέλος της περσινής σεζόν, πολλά πράγματα εξακολουθούν να είναι καινούρια, οπότε ζω το παρόν με ενθουσιασμό».

Ο έρωτας σου για τον Σήφη έχει όρια;
«Η Αλκηστις δηλώνει κάποια στιγμή ότι ο Σήφης είναι ό,τι ομορφότερο της έχει συμβεί. H σχέση τους έχει όρια υπαρκτά και για την ώρα αξεπέραστα αφού εκείνη αφενός είναι ακόμα παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη και αφετέρου πληγώθηκε από την “απιστία” του Σήφη. Ομως, θεωρώ ότι συναισθηματικά είναι εξ ολοκλήρου αφοσιωμένη σ’ αυτόν».

Εχεις πει ότι θα ζητήσεις να χωρίσεις με τον Αλκιβιάδη, γιατί δεν το κάνεις;
«Η Αλκηστις δείχνει να ζει μέσα σε έναν ουσιαστικά “τελειωμένο” γάμο. Νιώθει ως ηθική της υποχρέωση να σταθεί στον Αλκιβιάδη και την οικογένειά του σ’ αυτό το πρόβλημα υγείας του πεθερού της. Εχω την αίσθηση ότι η Αλκηστις επηρεάστηκε σε ό,τι αφορά την απόφαση της να παντρευτεί τον Αλκιβιάδη από τη δυνατή σχέση αμοιβαίας αγάπης και εκτίμησης που έχει με τους γονείς του».

Ζηλεύεις τη σχέση του Σήφη με τη Μελίνα;
«Θα έλεγα, η Αλκηστις περιεργάζεται τη σχέση τους. Προσπαθεί να την καταλάβει επειδή δεν έχει η ίδια ανάλογη εμπειρία. Κάποια στιγμή μάλιστα παραδέχεται ότι έχει καταλάβει πόσο ερωτευμένη είναι τώρα η Μελίνα με τον Αχιλλέα και δεν ανησυχεί. Ομως, ως γνωστόν, όποιος αγαπά διεκδικεί και το πόσο έχει επενδύσει η Αλκηστις στη σχέση της με τον Σήφη φαίνεται και από τη μεγάλη απογοήτευση που παίρνει όταν τον βρίσκει με άλλη».

Ο Αλκιβιάδης είναι ένας πολύ επικίνδυνος άνθρωπος. Τι έχεις καταλάβει για το χαρακτήρα του;
«Από το τέλος της περσινής σεζόν και περισσότερο φέτος, βλέπουμε τον Αλκιβιάδη να σοκάρει την Αλκηστη τόσο με την ψυχρή υπολογιστική λογική του σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά αλλά, σπουδαιότερα, με την αυταρχική και βίαιη συμπεριφορά του προς την ίδια».

Θα ανακαλύψεις την παράλληλη ζωή του άντρα σου;
«O Αλκιβιάδης γίνεται ολοένα και πιο επιθετικός και αυταρχικός. Θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις και εξελίξεις στη σχέση τους».

Θα έκανες θυσία να μείνεις με τον Αλκιβιάδη, αν ήξερες ότι η ζωή τού Σήφη κινδυνεύει εξαιτίας της σχέσης σας;
«Φαντάζομαι ότι αν η Αλκηστις νιώσει ότι κινδυνεύει κάποιος που αγαπά, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον προφυλάξει».

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!