ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τον Μπαρίς Αρντούτς τον γνωρίσαμε πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσα από την τουρκική σειρά του STAR «Συμβόλαιο αγάπης», όπου υποδύεται τον Ομέρ. Ο νεαρός ηθοποιός μιλάει για τα κοινά που έχει με το ρόλο που υποδύεται, την επιτυχία, αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί ο έρωτας του Ομέρ και της Ντεφνέ.

Περίμενες να γίνεις τόσο δημοφιλής;
«Η αλήθεια είναι πως η επιτυχία μιας σειράς φέρνει τη δημοσιότητα, ωστόσο δεν το περίμενα και νομίζω κανείς δεν το περίμενε. Τον πρώτο καιρό δεν το είχα καν καταλάβει. Είμαι άνθρωπος που δεν κοινωνικοποιούμαι εύκολα. Πήγαινα από το γύρισμα σπίτι και μετά γυμναστήριο. Μέχρι σήμερα μπορώ άνετα να περπατήσω στο δρόμο. Απλώς μπορεί κάποιος καθώς περπατάω να μου μιλήσει, να μου σφίξει το χέρι και να μου ζητήσει να βγάλουμε φωτογραφία. Αυτά είναι πολύ όμορφα και πολύτιμα πράγματα».

Ωστόσο, έχει και τις δυσκολίες του, φαντάζομαι!
«Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ ή να πάω στο γάμο ενός φίλου, γιατί δεν θέλω να τραβήξω την προσοχή. Το επίκεντρο εκείνη τη μέρα είναι ο γαμπρός και η νύφη. Εκτός από αυτά, δεν αισθάνομαι άβολα με τόση αγάπη που εισπράττω».

Για να μιλήσουμε πάντως ανοιχτά, νομίζω ότι ο ρόλος του σέξι Ομέρ βοήθησε πολύ στη δημοτικότητά σου...
«Πάρα πολύ! Ο Ομέρ με διευκόλυνε απίστευτα. Από εδώ και στο εξής όποιο ρόλο κι αν υποδυθώ, ο κόσμος θα με έχει στο μυαλό του σαν Μπαρίς Αρντούτς, θέλω να πω ότι θα θυμάται το όνομά μου».

Πώς έγινε η πρόταση για το «Συμβόλαιο αγάπης»;
«Πριν από τη σειρά συμμετείχα σε μια άλλη σειρά, που παρόλο που διήρκεσε λίγο, φαίνεται πως εμένα μου έκανε καλό. Μετά από αυτό δέχτηκα 12 προτάσεις για σειρές και μια από αυτές ήταν για το “Συμβόλαιο”».

Τι ήταν αυτό που σε τράβηξε όταν διάβασες το σενάριο;
«Στην αρχή όταν διαβάζεις ένα σενάριο πιστεύεις πολύ σε αυτό, αλλά πολλές φορές στην πορεία τα πράγματα δεν πάνε καλά. Στην επιτυχία παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες, όπως η παραγωγή, η σκηνοθεσία, το καστ κ.λπ. Οταν διάβασα πρώτη φορά το σενάριο ενθουσιάστηκα. Είμαι χαρούμενος που συμμετέχω σ’ ένα τέτοιο πρότζεκτ».

Ανησυχείς για τα νούμερα τηλεθέασης;
«Δεν έχω τέτοιες ανησυχίες. Μας είναι πιο σημαντικό το να πούμε ότι διασκεδάζουμε στα γυρίσματα κάνοντας μια πολύ καλή δουλειά. Δουλεύουμε με τόσο εντατικούς ρυθμούς που το να ασχοληθούμε με τα νούμερα θα μας κουράσει πολύ περισσότερο».

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!