Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΥ: «ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΘΟΣ»

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85
Συνεντεύξεις 11.11.2016 12:32
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Εχει τελειώσει Νομική, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία... Αλλά το ίδιο πολύπλευρη με τις σπουδές της είναι και η επαγγελματική της πορεία. Αυτό το διάστημα η Κατερίνα Γερονικολού παίζει στη «Ζωή μου» στο STAR υποδυόμενη τη Δήμητρα και παράλληλα κάνει θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, ενώ το Ελλάδα-Κύπρος αποτελεί για εκείνη εβδομαδιαία υπόθεση.

To να συμμετάσχεις στη «Ζωή μου» ήταν μια απόφαση που πήρες χωρίς δεύτερη σκέψη;
«Μόλις διάβασα το σενάριο, το πίστεψα τόσο πολύ από την αρχή που δεν δίστασα ούτε στιγμή να πάρω ειδική άδεια από την παραγωγή της “Τρελής οικογένειας”, που είχαμε καθημερινά γυρίσματα, για να γυρίσουμε τον πιλότο και έβαλα όλες μου τις δυνάμεις πάνω σε αυτό εν μέσω γυρισμάτων στο STAR και “Σμύρνης μου αγαπημένης” στο θέατρο. Ηταν μεγάλη θυσία για μένα αλλά το ένστικτό μου μέσα μου μού έλεγε “κάν’ το είναι μια πολύ ωραία ιστορία”. Αυτό που μου άρεσε εξ αρχής στο ρόλο της Δήμητρας είναι ότι ένας από τους τρόπους να γίνει κανείς καλός γονιός είναι να μην ξεχνάει το πώς είναι να είσαι παιδί».

Είχες φανταστεί ποτέ ότι θα δούλευες στην Κύπρο;
«Επαγγελματικά μιλώντας δεν μου φαίνεται περίεργο. Μόνο στην προσωπική μου ζωή αυτό με επηρεάζει. Στην αρχή το πήρα αψήφιστα “εντάξει μωρέ, όλοι το κάνουν”. Οταν όμως πήγα να φύγω για πρώτη φορά τον Ιούλιο, με είχε πιάσει το σύνδρομο του κουταβιού που πάνε να το διώξουν από το σπίτι του. “Για ποιο λόγο εγώ φεύγω από το σπίτι μου για να πάω σε μια άλλη χώρα; Θα κάνω φίλους;”. Τέτοια ερωτήματα με απασχολούσαν. Τώρα πλέον είναι μια γλυκιά, κουραστική, συνήθεια που ξεκινάει Δευτέρα και τελειώνει Πέμπτη, μέχρι να ξεκινήσει το θέατρο στις 3 Νοεμβρίου. Αισθάνεσαι ένα δέσιμο με τους συναδέλφους γιατί μοιράζεσαι αρκετά πράγματα μαζί τους από την πτήση μέχρι τα διαλείμματα στα γυρίσματα, το ταξί κ.λπ. Ετσι, ο φόβος που ένιωσα αρχικά εξελίχθηκε σε κάτι πιο παρεΐστικο που μου αρέσει πολύ».

Πώς θα εξελιχθεί σχέση σου με τον Κώστα;
«Νομίζω ότι η σχέση με τον Κώστα είναι μια σχέση που αρχικά ξεκινάει με αντιπάθεια, περνάει σε ένα είδος προστασίας που χρειάζεται η Δήμητρα κάποια στιγμή και στη συνέχεια θα έρθει αντιμέτωπη με κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ποτέ στη ζωή της: το μεγάλο πάθος. Γιατί αυτό που αποκαλύπτεται είναι ότι ναι μεν στη ζωή της είχε αναζητήσει την πατρική φιγούρα στη σχέση της αλλά δεν είχε ψάξει το ερωτικό πάθος. Υπήρχε με τον Αγη μια σχέση πιο συμβατή».

Η σχέση με την Κώστα είναι απαγορευμένη...
«Οχι, βρήκε έναν άντρα που να μπορεί να της επιβληθεί. Κι αυτό είναι κάτι που κάθε γυναίκα έχει ανάγκη. Δεν εννοώ να γυρνάει με το ρόπαλο αλλά που με τον τρόπο του της επιβάλλεται».

Και η Κατερίνα τέτοιον άντρα ψάχνει;
Ναι, η Δήμητρα είναι μια επιτυχημένη γυναίκα, σπιρτώδης, δεν μπορεί να έχει δίπλα της ένα “χλεχλέ”...».

Τη σχέση με τον Κώστα θα τη δημοσιοποιήσετε;
«Υπάρχει τόσο πάθος που δεν κρύβεται και δεν το διαχειρίζεσαι εύκολα».

Ο Θέμης τι ρόλο θα παίξει;
«Θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα γίνουν πολλά. Νομίζω ότι το επόμενο μεγάλο αγκάθι στη σειρά θα είναι ο Θέμης».

Ο Ηλίας μέχρι πού θα φτάσει για να σε κυνηγήσει;
«Κορυφώνεται η ιστορία και θα παρεκτραπεί πλήρως».

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top