Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗΣ: «Ο ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Μ’ ΕΝΑ ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ!»

Μανώλης Κλωνάρης
Συνεντεύξεις 11.11.2016 12:22
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Μανώλης Κλωνάρης εντάχθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ του «Μπρούσκο» λίγο πριν το τέλος του τρίτου κύκλου και κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Η πετυχημένη συνεργασία συνεχίζεται και φέτος, με τον τηλεοπτικό Αλκιβιάδη να αποκαλύπτεται ότι έχει και δεύτερη... ταυτότητα. Αυτή του τοκογλύφου. Κινδυνεύει η ζωή του; Τι ακριβώς θέλει από τον Διαμαντή; Ποιος είναι ο ρόλος του Πάτροκλου; Και τι συμβαίνει με τον Σήφη και την Αλκηστη;

Η συνεργασία σου με το «Μπρούσκο» ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος του τρίτου κύκλου και συνεχίζεται φέτος...
«Αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι στη συγκεκριμένη δουλειά. Εχουν δημιουργηθεί πολύ ωραίες σχέσεις. Ολοι είμαστε παθιασμένοι και τα δίνουμε όλα. Είναι μεγάλο σχολείο το καθημερινό».

Συνήθισες τον τρόπο ζωής στην Κύπρο;
«Δεν το συνηθίζω με τίποτα (γέλια). Υπάρχει πολλή μοναξιά. Είμαστε σ’ ένα σπίτι μακριά από το κέντρο και είναι λίγο δύσκολα. Για παράδειγμα, αν πεινάσεις στις 11 το βράδυ και δεν έχει κάποιο delivery, σε πιάνει μια φρίκη (γέλια)».

Πλέον έχει αποκαλυφθεί το διπλό «πρόσωπο» του Αλκιβιάδη, καθώς είναι και ο... τοκογλύφος. Ποια από τις δύο προσωπικότητες απολαμβάνεις περισσότερο;
«Και ο ρόλος του Αλκιβιάδη αλλά και του τοκογλύφου είναι ιδιαίτερα ιντριγκαδόρικοι και τους απολαμβάνω εξίσου το ίδιο. Από τη μια, ως Αλκιβιάδης, βγάζω όλα τα απωθημένα που έχω ζήσει στις σχέσεις μου και από την άλλη δείχνω την υπεροχή μου. Ολα συμβαίνουν όπως θέλω εγώ».

Ο Αλκιβιάδης έχει μια αρρωστημένη σχέση με το χρήμα ή συμβαίνει κάτι άλλο και έχει φτάσει στο σημείο να φτιάξει όλη αυτή την εγκληματική οργάνωση;
«Δεν μπορώ να ψυχογραφήσω το χαρακτήρα μου, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αλκιβιάδης είναι πιο βαθιά χωμένος απ’ ό,τι τον βλέπουμε».

Θα κινδυνεύσει καθόλου η ζωή του;
«Σίγουρα θα κινδυνεύσει η ζωή του Αλκιβιάδη. Και γι’ αυτό θα τον δούμε πολλές φορές μ’ ένα όπλο στο μέτωπο. Οπως επίσης και να το βάζει σε άλλους...».

Δεν σε απειλεί μόνο ο Σήφης, σωστά;
«Οχι, δεν θα είναι μόνο από τον Σήφη».

Από τη μια θες να εξοντώσεις τον Διαμαντή, μέσω του Πάτροκλου, και από την άλλη να τον αθωώσεις στην περιβόητη δίκη γνωρίζοντας την ενοχή του.
«Αυτό συμβαίνει γιατί κοιτάζω και τη δουλειά μου. Αν χάσω αυτή την περιζήτητη δίκη του Διαμαντή, τι σόι δικηγόρος θα είμαι;».

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top