Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ: «Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ»

svigos
Συνεντεύξεις 10.11.2016 13:02
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

O Σταύρος Σβήγκος επέστρεψε και πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα, μετά το άδοξο τέλος του «Κάτω Παρταλίου», πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά του ALPHA «Αστέρας Ραχούλας». Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλά στο TiVi Σίριαλ και ανοίγει τα χαρτιά του ως Αγγελής...

Τα γυρίσματα του «Αστέρα Ραχούλας» γίνονται στην Αρκαδία. Πώς είναι οι συνθήκες;
«Είναι εκπληκτική η ορεινή Αρκαδία: Ο τόπος, η φύση και οι κάτοικοί της. Σαφώς έχεις άλλον αέρα όταν ξυπνάς δίπλα στη φύση, αν και έχει λίγο κρύο και τα γυρίσματα είναι ζόρικα. Από την άλλη, είναι μεγάλη τύχη να είσαι με αυτούς τους συναδέλφους και την ώρα της δουλειάς κι εκτός. Είμαστε μια ωραία και δεμένη ομάδα».

Μίλησέ μου για τον Αγγελή Μπεκιάρη που υποδύεσαι...
«Ο Αγγελής είναι ένα καθημερινό παιδί του οποίου η ζωή του είναι φτιαγμένη στο χωριό. Ζει με τον πατέρα του, καθώς έχει χάσει τη μητέρα του. Επιπλέον, όπως πολύς κόσμος, έχει πάρα πολλά χρέη από δάνεια κ.ά., λόγω ότι είχε ζώα και αυτά πνίγηκαν από μια καταστροφή. Είναι ένα αγνό παιδί, ερωτεύεται, ζει και παλεύει για τη ζωή του».

Ο Αγγελής είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του «Αστέρα Ραχούλας» όπου είναι μια υποβαθμισμένη ομάδα. Πώς και δεν έχει φύγει;
«Και η ΑΕΚ να τον ζήταγε δεν θα πήγαινε (γέλια). Ο “Αστέρας Ραχούλας” δεν είναι μια απλή ομάδα που παίζει. Είναι η ψυχή όλου του χωριού, επομένως και του Αγγελή».

Αγνός, αλλά εμπλέκεσαι με έναν τοκογλύφο...
«Τον έχουν φέρει οι ανάγκες του έτσι».

Ισχύει ότι θα κινδυνεύσει η ζωή του;
«Η αλήθεια είναι ότι έχει απειλές προς τη ζωή του και κάποιες φορές κινδυνεύει. Ωστόσο, κανένας τοκογλύφος δεν θέλει να σε σκοτώσει εάν δεν πληρώσεις πρώτα».

Από την άλλη, υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο με τη Λένα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...
«Το ερωτικό ειδύλλιο ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο ερχομός του πατέρα της, Αρη, που είναι και ο προπονητή μας, φέρνει και τη Λένα. Τότε βλέπουμε τα δύο παιδιά να παλεύουν για τον έρωτά τους».

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top