Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΝΤΙΝΤΕΜ ΙΝΣΕΛΕΛ: «Η Φούλια είναι καλή, αλλά... και κακιά!»

ntinteminselel
Συνεντεύξεις 03.11.2016 11:28
ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Ντιντέμ Ινσελέλ τη βλέπετε καθημερινά μέσα από τη σειρά του STAR «Bahar» στο ρόλο της Φουλιά. Η ηθοποιός μάς μίλησε για το χαρακτήρα που υποδύεται, για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αλλά και τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Πώς είναι η Φουλιά σαν χαρακτήρας;
«Υπάρχουν πολλές γυναίκες σαν τη Φουλιά, που μπορεί ευχαρίστως να θυσιάσουν την ευτυχία τους για να απολαμβάνουν οικονομικές ανέσεις, να ανήκουν στην υψηλή κοινωνία και να προσπαθούν συνεχώς να κάνουν τους άντρες τους να τις αγαπήσουν. Είναι κλισέ αυτό που λέω, αλλά η αλήθεια. Η Φουλιά είναι μια μορφωμένη γυναίκα, προέρχεται από καλή οικογένεια, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να ξεφύγει από αυτή την παγίδα. Εχει δημιουργήσει μια ζωή για να είναι ο άντρας της ευτυχισμένος. Τον αγαπάει πολύ και θα έκανε τα πάντα για την ευτυχία του, αμελώντας τα δικά της “θέλω”. Αγαπάει αρρωστημένα τον Μεχμέτ-Εμίρ. Τη λυπάμαι».

Τι να περιμένουμε στα επόμενα επεισόδια από τη Φουλιά;
«Η Φουλιά μέχρι στιγμής πάντα σιωπούσε. Ομως να ξέρετε πως κανένας χαρακτήρας δεν είναι μόνο καλός ή μόνο κακός! Ετσι και η Φουλιά».

Νομίζω δείχνει διαφορετική τώρα που είναι έγκυος...
«Τώρα πια είναι έγκυος! Επί 20 χρόνια ήταν ερωτευμένη με έναν άντρα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Πλέον δεν θέλει να γίνει μια γυναίκα που την παράτησε ο άντρας της ενώ είναι έγκυος. Πιστεύω ότι τώρα βλέπουμε την πραγματική Φουλιά. Εχει το μεγαλύτερο ατού στα χέρια της και τώρα με την εγκυμοσύνη θα τη δούμε να μπαίνει σε δολοπλοκίες και ίντριγκες. Μην ξεχνάμε ότι είναι μια γυναίκα που είναι ερωτευμένη με τον άντρα της σε βαθμό εμμονής. Κανένα ίχνος υπερηφάνειας δεν υπάρχει».

Μπορείς κάποιος να είναι υπερήφανος στον έρωτα;
«Αν υπάρχει υπερηφάνεια... υπάρχει! Είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιο άλλο. Για μένα δεν υφίσταται αυτό που λένε “ερωτεύτηκα και έχασα την υπερηφάνεια μου”. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά η τιμή και η υπερηφάνεια για μένα είναι πολύ σημαντικά».

Τι σας έκανε να πείτε «ναι» και να παίξετε στη σειρά;
«Αυτό που μου προσέλκυσε πρώτα το ενδιαφέρον ήταν η ιστορία της σειράς και ότι ο κάθε χαρακτήρας είχε μια εξέλιξη. Η ιστορία, ο σκηνοθέτης, η παραγωγή και το καστ ήταν επίσης πολύ σημαντικά και χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος αυτή της επιτυχίας».

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top