Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΒΗΓΚΟΣ: «Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΛΕΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ!»

svigos
Συνεντεύξεις 27.10.2016 14:16
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

 

Ο Σταύρος Σβήγκος έχει στο βιογραφικό του μια σειρά από συνεργασίες που πολλοί θα ζήλευαν. Σίγουρα, όμως, το «Κάτω Παρτάλι» έχει μια ξεχωριστή θέση. Και αυτό γιατί είναι η σειρά που τον έκανε ακόμα πιο γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο γοητευτικός ηθοποιός επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα, ύστερα από ένα χρόνο αποχής, πρωταγωνιστώντας στην κωμική σειρά του ALPHA «Αστέρας Ραχούλας»!

Τα γυρίσματα του «Αστέρα Ραχούλας» γίνονται στην Αρκαδία. Πώς είναι οι συνθήκες;
«Είναι εκπληκτική η ορεινή Αρκαδία: Ο τόπος, η φύση και οι κάτοικοι της. Σαφώς έχεις άλλον αέρα όταν ξυπνάς δίπλα στη φύση, αν και έχει λίγο κρύο και τα γυρίσματα είναι ζόρικα. Από την άλλη, είναι μεγάλη τύχη να είσαι με αυτούς τους συναδέλφους και την ώρα της δουλειάς κι εκτός. Είμαστε μια ωραία και δεμένη ομάδα».

Η μη αδειοδότηση του ALPHA επηρέασε το κλίμα;
«Αν εννοείς μέσα στη δουλειά, όχι, δεν μας έχει επηρεάσει. Ωστόσο, ο καθένας μας έχει τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές του. Παρ’ όλα αυτά εμείς δουλεύουμε σαν να μην έχει γίνει κάτι».

Μίλησέ μου για τον Αγγελή Μπεκιάρη που υποδύεσαι...
«Ο Αγγελής είναι ένα καθημερινό παιδί του οποίου η ζωή είναι φτιαγμένη στο χωριό. Ζει με τον πατέρα του καθώς έχει χάσει τη μητέρα του. Επιπλέον, όπως πολύς κόσμος, έχει πάρα πολλά χρέη από δάνεια κ.ά., λόγω του ότι είχε ζώα και αυτά πνίγηκαν από μια καταστροφή. Είναι ένα αγνό παιδί, ερωτεύεται, ζει και παλεύει για τη ζωή του».

Ο Αγγελής είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του «Αστέρα Ραχούλας» όπου είναι μια υποβαθμισμένη ομάδα. Πώς και δεν έχει φύγει;
«Και η ΑΕΚ να τον ζήταγε δεν θα πήγαινε (γέλια). Ο “Αστέρας Ραχούλας” δεν είναι μια απλή ομάδα που παίζει. Είναι η ψυχή όλου του χωριού, επομένως και του Αγγελή».

Αγνός, αλλά εμπλέκεσαι με έναν τοκογλύφο...
«Τον έχουν φέρει οι ανάγκες του έτσι».

Ισχύει ότι θα κινδυνεύσει η ζωή του;
«Η αλήθεια είναι ότι έχει απειλές για τη ζωή του και κάποιες φορές κινδυνεύει. Ωστόσο, κανένας τοκογλύφος δεν θέλει να σε σκοτώσει αν δεν πληρώσεις πρώτα».

Από την άλλη, υπάρχει ένα ερωτικό ειδύλλιο με τη Λένα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...
«Το ερωτικό ειδύλλιο ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο ερχομός του πατέρα της, Αρη, που είναι και ο προπονητή μας, φέρνει και τη Λένα. Τότε βλέπουμε τα δύο παιδιά να παλεύουν για τον έρωτά τους»

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top