Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΜΟΥΖΟΥΡΑ: «ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΑΓΑΠΗ & Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ Η ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ!»

mouzoura
Συνεντεύξεις 27.10.2016 14:12
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Πριν από -σχεδόν- ένα χρόνο συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Δίδυμα φεγγάρια», κρατώντας τον διπλό πρωταγωνιστικό ρόλο της «Αγάπης» και της «Ελισάβετ». Ο λόγος για τη Χριστιάνα Μούζουρα, η οποία αφού πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις, συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά! Η ίδια, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, αποκαλύπτει μόνο στο TV24 όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια!

Εχει αλλάξει η καθημερινότητά σου από τη μέρα που ξεκίνησαν τα «Δίδυμα φεγγάρια» μέχρι και σήμερα;
«Δεν θεωρώ ότι έγινε κάποια σημαντική αλλαγή, απλώς δουλεύω περισσότερες ώρες από πριν και έχω καθημερινά γεμάτες και δημιουργικές μέρες».

Ποια είναι η αντιμετώπιση του κόσμου απέναντί σου;
«Ο κόσμος έρχεται με χαμόγελο και, ανάλογα με το ποια ηρωίδα του αρέσει, με ρωτάει για το πώς θα εξελιχθούν οι ιστορίες και αν τελικά θα τα βρουν οι αδελφές».

Πλέον, σου είναι πιο εύκολο να κάνεις δύο διαφορετικούς χαρακτήρες σε σχέση με πέρσι;
«Σαφέστατα είναι πιο εύκολο όσο περνάει ο καιρός. Εχω διαχωρίσει μέσα μου τους δύο χαρακτήρες και προσπαθώ να τους αποδίδω όσο καλύτερα μπορώ, χωρίς βέβαια να εφησυχάζω ούτε μια στιγμή».

Ποια είναι η πιο δύσκολη σκηνή που έχεις γυρίσει;
«Η πιο δύσκολη αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα σκηνή είναι μεταξύ Αγάπης και Ελισάβετ για μια σημαντική στιγμή της ζωής τους την οποία δεν έχετε δει ακόμη».

Τι τέλος θα ήθελες να έχει η σειρά και η Αγάπη με την Ελισάβετ;
«Αυτό που θα ήθελαν και αυτές και όλος ο κόσμος: Να τα βρουν και να δώσουν η μια στην άλλη αληθινή αγάπη».
ΑΓΑΠΗ
Η Αγάπη θα εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις;
«Είναι ο τρόπος άμυνάς της. Αν αφεθεί και βάλει στην άκρη τον εγωισμό, θα αλλάξει και η στάση και συμπεριφορά της απέναντι σε όλους».

Τελικά θα δώσει μια πραγματική ευκαιρία στη σχέση με την αδελφή της;
«Αυτό δεν το ξέρω, αλλά θα το ήθελα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Βάνα Δημητρίου και περιμένω με ανυπομονησία, όπως και εσείς, την εξέλιξη αυτής της σχέσης».

Μέχρι πότε θα αρνείται να δώσει μια ευκαιρία στην Αλίκη, ώστε να έρθουν πιο κοντά;
«Κάποια στιγμή θα μαλακώσει και θα δώσει την ευκαιρία στην Αλίκη. Η Αγάπη με αυτή της τη στάση νομίζει ότι προστατεύει τον εαυτό της. Θέλει να δείχνει σκληρή αλλά δεν είναι».

Το τέλος με τον Φίλιππο είναι οριστικό ή θα είναι ξανά μαζί;
«Με τον Φίλιππο η Αγάπη βίωσε τον απόλυτο, τον αληθινό έρωτα. Βρήκε σε αυτόν την ασφάλεια και την ειλικρίνεια που δεν είχε στο γάμο της με τον Στέργιο. Οπότε αναμένουμε και εδώ για το τι θα γράψουν τα μαγικά χέρια της Βάνας».

ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Απ’ όσο έχουμε δει, η Ελισάβετ είναι πιο... συμμαζεμένη. Επρεπε να δεχτεί όλα αυτά τα «χτυπήματα» για να αλλάξει συμπεριφορά;
«Η Ελισάβετ είναι μια ηρωίδα γεμάτη ανασφάλειες. Θέλει να δείχνει σκληρή και δυναμική. Κατά βάθος, όμως, είναι πολύ ευαίσθητη και όλα αυτά που της συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό την έχουν κάνει να αλλάξει τρόπο σκέψης. Αντιμετωπίζει να πράγματα διαφορετικά, με περισσότερη ωριμότητα θα μπορούσα να πω».

Θα εξακολουθήσει να θέλει να τα βρει με την Αγάπη, παρά τη σκληρή στάση της;
«Θα κάνει τα πάντα για να βάλει στη ζωή της την Αγάπη. Εχει ανάγκη να έρθει κοντά με την αδελφή της»

Διαβάστε περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top