Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΖΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ»

pavlosevaggelopoulos
Συνεντεύξεις 27.10.2016 13:28
ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

 

O Παύλος Ευαγγελόπουλος μετά από 15 χρόνια απουσίας επιστρέφει και πάλι στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας στην καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Ελα στη θέση μου» και μας μιλάει αποκλειστικά για όσα θα δούμε...

Η τελευταία φορά που κάνατε τηλεόραση ήταν το 2001 με το σίριαλ «Κάτω από την Ακρόπολη» του ALPHA. Πώς αισθάνεστε που επιστρέφετε και πάλι στα τηλεοπτικά πράγματα;
«Είμαι χαρούμενος, γιατί ήθελα να κάνω τηλεόραση. Επιστρέφω με μια σειρά που έχει πολύ καλούς συνεργάτες και πιστεύω ότι θα κάνει επιτυχία».

Ποιοι είναι οι λόγοι που σας κάνουν να πιστεύετε ότι η σειρά θα κάνει επιτυχία;
«Καταρχάς είναι πολύ ωραίο το κείμενο και πιστεύω ότι έχει γίνει μια εξαιρετική διανομή και σε σχέση με τους ρόλους αλλά και με τους ηθοποιούς αυτούς καθ’ αυτούς. Επίσης, είναι πολύ καλό και η σκηνοθετική ομάδα. Με τον Γιάννη Βασιλειάδη έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και μπορώ να μιλήσω για τη δουλειά του. Ολα αυτά συμβάλλουν ώστε να βγει μια ωραία και ενδιαφέρουσα δουλειά».

Περιγράψτε μου τον Λεωνίδα Καλαντζή που υποδύεστε.
«Ο Λεωνίδας έχει περάσει ζόρικα και εξακολουθεί να περνά. Είναι φτωχός και περήφανος, ενώ έχει μια περίεργη και ιδιαίτερη σχέση με το γιο του τον Βλάση. Είναι ένας από όλους μας. Ενας Ελληνας που προσπαθεί να επιβιώσει».

Ο Βλάσης θα αλλάξει στάση απέναντι στον Λεωνίδα;
«Από τότε που ο Βλάσης έπιασε την... καλή, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το φτωχό παρελθόν του και μέσα σ’ αυτό είναι και ο Λεωνίδας».

Θα προσπαθήσει να του αλλάξει τα μυαλά;
«Ο Λεωνίδας έχει συναισθήματά γι’ αυτόν και δεν μπορεί να πατήσει ένα απλό “delete” μετά από τόσα χρόνια. Ενδιαφέρεται γι’ αυτόν και χαίρεται που έπιασε την καλή. Φυσικά, θα προσπαθήσει να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Αντίστοιχα και με τον νέο γιο του θα προσπαθήσει να τον γνωρίσει και ο Αχιλλέας να γνωρίσει τον πατέρα του. Πλέον παίζει σε δύο μέτωπα».

Και ο Αχιλλέας, αντίστοιχα, δεν δέχεται εύκολα τη νέα του ζωή...
«Ολα αυτά τα χρόνια έχει μάθει να ζει διαφορετικά. Μ’ αυτή την ανακάλυψη έρχεται ο κόσμος ανάποδα για όλους και στον καθένα για διαφορετικό λόγο. Ο μόνος που δείχνει να μην πτοείται είναι ο Βλάσης, που από φτωχός γίνεται πλούσιος».

Ο Λεωνίδας θα ήθελε να γίνει πλούσιος;
«Οχι. Ο Λεωνίδας δεν θέλει να μπει καθόλου σ’ αυτή τη διαδικασία. Χαίρεται πραγματικά με την ευτυχία του γιου του. Εκείνος παραμένει πιστός στο χωράφι του και είναι καλά μ’ αυτό. Απλώς θέλει να βρει μια δουλειά για να ζει λίγο πιο άνετα».

 

Απ’ ό,τι μαθαίνω, ο Λεωνίδας προσλαμβάνεται στη SofoExpress.
«Επειδή έχει μόνο ένα χωράφι, δεν φτάνει για να επιβιώσει. Ετσι αναγκάζεται να ρίξει τα μούτρα του στον Βλάση και να του ζητήσει δουλειά για να έχει και κάτι πιο σταθερό».

Εκεί τα βρίσκει εύκολα τα πράγματα;
«Πρόσφατα πήραμε στα χέρια μας τα σενάρια που θέλουν τον Λεωνίδα να ξεκινά να δουλεύει στην εταιρεία. Βλέπουμε ότι ξεκινά να δουλεύει, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει ακριβώς».

Διαβάστε περισσότερα στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top