ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Σερίφ Σεζέρ είναι μια ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και θεωρείται από τις καλύτερες στην Τουρκία. Εμείς τη βλέπουμε καθημερινά στο STAR στη σειρά «Μαύρο τριαντάφυλλο» και η ίδια μίλησε για όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, αλλά και για άγνωστες ιστορίες της ζωής της.Είχατε δουλέψει σαν μοντέλο όταν ήσασταν στη Γαλλία;

«Οταν σπούδαζα είχα πιάσει δουλειά σ’ ένα ατελιέ για να βγάζω χρήματα. Κάθε μέρα ερχόντουσαν μοντέλα και μια μέρα ένα από αυτά δεν ήρθε. Τότε ο ιδιοκτήτης μού πρότεινε να μπω στη θέση της και έτσι βρέθηκα να κάνω μόντελινγκ. Δεν είχα σκοπό όμως να μείνω στη Γαλλία, ήθελα να γυρίσω στην Κωνσταντινούπολη. Πήγα στη Γαλλία να σπουδάσω υποκριτική, αλλά δεν τελείωσα γιατί είχα άλλα πράγματα να κάνω».

Οπως το να παντρευτείτε και να κάνετε παιδί;
«Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα στο Παρίσι αλλά δεν κάναμε παιδιά. Η κόρη μου η Ντενίζ ήρθε με τον δεύτερο γάμο μου. Δεν ήμουν άνθρωπος που ήθελα να αναλαμβάνω ευθύνες. Ηθελα να είμαι ελεύθερη. Δεν ήθελα ποτέ να αναλάβω την ευθύνη ενός παιδιού. Ηταν πολύ δύσκολη η απόφασή μου να κάνω παιδί. Οταν το αποφάσισα δεν ήμουν τελείως σίγουρη. Νόμιζα ότι θα το μετανιώσω. Ο άντρας μου ήθελε περισσότερο να κάνουμε παιδί, εμένα δεν με ένοιαζε. Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, είχα ζαλάδες, ήμουν στο κρεβάτι και είχα αιμορραγία. Ομως όταν ήρθε η κόρη μου τη λάτρεψα! Ακόμα δεν ήξερα τι συνέβαινε... Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω! Πήρα 22 κιλά στην εγκυμοσύνη μου και τα έχασα μέσα σε δύο μήνες από το άγχος μου».