Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δανάη Λουκάκη: Τι ρόλο θα παίξει ο Καπερώνης στη σχέση Σαββούλας- Αγγελή;

loukaki
Συνεντεύξεις 27.02.2017 10:10
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το καλοκαίρι τελείωσε τη δραματική σχολή και σχεδόν αμέσως άρχισε να δουλεύει στην τηλεόραση και το θέατρο. Η Δανάη Λουκάκη μας «συστήθηκε» μέσα από την κωμική σειρά του ALPHA «Αστέρας Ραχούλας», που υποδύεται τη σουρεάλ Σαββούλα. Η ίδια μιλά στο TV24 για το «στοίχημα» αυτό, αλλά και όσα θα δούμε να συμβαίνουν ανάμεσα σ’ αυτήν, τον Αγγελή και τον Καπερώνη...

 

 

Σ’ αυτό θα βοηθήσει ο Καπερώνης ο οποίος έχει ντοκουμέντα;
«Ακόμα δεν γνωρίζω αν ο Καπερώνης θα δώσει τα ντοκουμέντα στη Σαββούλα ή αν εκείνη θελήσει να τον πιστέψει, όμως θα βάλει το χεράκι του. Αυτός και πάνω από όλα η μητέρα της».

Για τον Καπερώνη δεν αισθάνεται κάτι;
«Βεβαίως... Αηδία (γέλια)! Η Σαββούλα δεν τον παρατηρεί καν γιατί βλέπει μόνο αυτό που θέλει και δη τον Αγγελή. Ο,τι κι αν κάνουν οι υπόλοιποι για να της δώσουν να καταλάβει ότι ο Αγγελής είναι με άλλη, εκείνη εθελοτυφλεί και μάλιστα σε μόνιμη βάση».

Απ’ ό,τι ξέρω ο Καπερώνης εκβιάζει τον Αγγελή με αυτά τα ντοκουμέντα, το μαθαίνεις και τον απειλείς με την καραμπίνα. Ο Αγγελής τον προτρέπει να πάρει το μέρος σου...
«Πηγαίνω για να ξεκαθαρίσω την κατάσταση αλλά ούτε αυτό ούτε ό,τι άλλο σκαρφιστεί θα πιάσει... τόπο. Ο,τι κι αν γίνεται, η Σαββούλα δεν βλέπει και δεν ακούει όσα της λένε. Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει ενδείξεις και θα μπορούσε να το ’χε καταλάβει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top