Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο Βλάσης προσπαθεί να πάρει πράγματα και να νιώθει κάποιον ότι είναι στήριγμά του»

tsimitselis
Συνεντεύξεις 27.02.2017 10:03
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το όνομα του είναι συνδεδεμένο από μια σειρά επιτυχιών τόσο στην τηλεόραση όσο στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ανήκει στην κατηγορία των πιο αγαπητών ηθοποιών. Ο δημοφιλής ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε καθημερινή σειρά, στο «Έλα στη θέση μου» του ALPHA, υποδυόμενος τον Βλάση μιλά κατ' αποκλειστικότητα στο TV24 και αποκαλύπτει όσα πρέπει να ξέρουμε για τα επόμενα επεισόδια -και όχι μόνο!

Αγαπάς ή... μισείς τον Βλάση γι’ αυτά που κάνει;
«Τον αγαπάω γιατί είναι ένα παιδί που έχει στερηθεί πολλά πράγματα στη ζωή του και του προκύπτει αυτή η ανασφάλεια που έχει και του βγαίνει ταυτόχρονα σε αφέλεια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει με χιούμορ τις καταστάσεις. Ουσιαστικά, ο Βλάσης είναι ένα άτομο που θέλει πολύ να επικοινωνεί και να έχει κόσμο γύρω του. Είναι πάρα πολύ της οικογένειας και είναι ένας νέος που προσπαθεί να πάρει πράγματα και να νιώθει κάποιον ότι είναι στήριγμά του».

Πάντως εξακολουθεί να αποζητά την επιβεβαίωση, παρά το γεγονός ότι έχει την ασφάλεια της -βιολογικής- μάνας αλλά και χρήματα που είχε στερηθεί από την οικογένεια Καλαντζή...
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γι’ αυτόν να πάρει επιβεβαίωση επαγγελματική, καθώς είναι ένας τομέας που δεν τον γνωρίζει καθόλου. Δεν ξέρει πώς είναι να διοικεί μια εταιρεία και η αντίληψή του για τα πράγματα είναι αρκετά “μπακαλίστικη”, καθώς δεν έχει καμία σχέση με τις εταιρείες-κολοσσούς που κάνουν συμφωνίες στην Ευρώπη και τη Γερμανία. Προσπαθεί να μάθει πράγματα και έχει ανάγκη την επιβεβαίωση γιατί βλέπει ότι χάνει συνεχώς έδαφος και σε σχέση με τον Αχιλλέα. Γι’ αυτό το λόγο εμπιστεύεται και αφήνεται πάνω στη Φαίη. Ελπίζουμε να του βγει σε καλό!».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top