Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κώστας Αποστολάκης: Μιλάει για πρώτη φορά για την «Αρένα» του STAR

APOSTOLAKIS
Συνεντεύξεις 18.02.2017 15:00
Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Έπειτα από ένα μικρό διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Κώστας Αποστολάκης επέστρεψε και «χτυπά» σε διπλό ταμπλό. Από τη μια κάνει μια μεγάλη συμμετοχή στην καθημερινή κωμωδία του ALPHA «Ελα στη θέση μου» και από την άλλη ξεκίνησε γυρίσματα για τη νέα κοινωνική σειρά του STAR «Αρένα», όπου κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά στο TV24 για όλα!

Παράλληλα, όμως, έχεις ξεκινήσει γυρίσματα και για τη νέα καθημερινή κοινωνική σειρά του STAR «Αρένα».
«Με τον Δημήτρη Αρβανίτη είχαμε μια μεγάλη συνεργασία στη “Ζωή της άλλης” - νομίζω ήταν η πιο πετυχημένη καθημερινή σειρά που είχε γίνει. Με ξέρει καλά κι εγώ αυτόν. Εχουμε στα χέρια μας ένα φοβερό σενάριο και δεν σου κρύβω ότι δεν το περίμενα».

Στην «Αρένα» τι ρόλο υποδύεσαι;
«Υποδύομαι τον Μάριο, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης ενός μπαρ. Επί της ουσίας είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος, προσπαθεί να βοηθάει τους ανθρώπους και είναι το αντίθετο από αυτό που φαίνεται».

Κρύβει κάποιο μυστικό;
«Δεν νομίζω. Μπορεί να φαίνεται σκληρός χαρακτήρας λόγω του παρουσιαστικού μου και της φωνής μου, αλλά θα ’ναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος ο οποίος έχει ερωτευτεί μια γυναίκα και μένει πιστός σε αυτή. Τη γυναίκα αυτή υποδύεται η Ελένη Καρακάση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Top