Συνέντευξη στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (19/3) παραχώρησε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ, η οποία αναφέρθηκε στον ρόλο της Ελένης που ενσαρκώνει στη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο).

Η Ελένη είναι η μοναδική κοπέλα που θέλει η Αρετή στη ζωή του γιου της και όπως μας ενημερώνει παρακάτω η Ιζαμπέλλα Φούλοπ που την υποδύεται, οι δυο τους θα γίνουν ζευγάρι. Η ηθοποιός μεταφέρει στις παρακάτω γραμμές την τηλεοπτική της εμπειρία και εξηγεί πότε θα βγάλει τον Ανέστη από τη ζωή της.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Η συνέντευξη της Ιζαμπέλλας Φούλοπ για τη Γη της Ελιάς

Εχετε πει πως δεν πιστεύατε ότι θα πάρετε τον ρόλο της Ελένης.

«Είναι αλήθεια αυτό. Πίστευα πως τα βιογραφικά που θα είχε λάβει η εταιρεία παραγωγής θα ήταν τόσα πολλά που μάλλον θα προτιμούσαν κάποια άλλη. Το ήθελα πολύ αλλά το θεωρούσα απίθανο. Ισως κιόλας επειδή είχα απογοητευτεί από άλλα κάστινγκ που είχα πάρει μέρος και δεν μου είχαν απαντήσει ποτέ».

Αρα όταν σας ανακοίνωσαν πως πήρατε τον ρόλο;

«Γέλια και φωνές ακούστηκαν παντού».

Η Ελένη που υποδύεστε πρέπει να έχει κάτι από την Ιζαμπέλλα...

«Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή. Μου έκανε εντύπωση ο καλός της χαρακτήρας. Και οι κακοί ρόλοι έχουν τη γοητεία τους αλλά μου αρέσει που είναι ένα θετικό πρότυπο».

Πάντα στο μυαλό της έχει κάτι θετικό. Δεν την έχουμε δει να σκέφτεται αρνητικά!

«Είναι θετικός άνθρωπος. Είναι πρακτική, λειτουργεί με το συναίσθημα και παρ’ όλα αυτά, είναι λογική. Βάζει κάτω τα δεδομένα και τα μετράει».

Ιζαμπέλλα Φούλοπ Γη της Ελιάς

Ομως η ζωή δεν της τα έχει φέρει πολύ καλά στα προσωπικά της.

«Της έχει φέρει η ζωή λίγο περίεργες σχέσεις αλλά όλα θα φτιάξουν στο μέλλον. Της αξίζει να είναι ευτυχισμένη».

Εφτασε στη Μάνη και την κέντρισε ο Στέφανος, όμως εκείνη ερωτεύτηκε τον Ανέστη, ο οποίος δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά.

«Από εδώ και πέρα θα δει η ηρωίδα μου τον πραγματικό Ανέστη γιατί μέχρι τώρα εκείνος κρυβόταν. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως όταν είσαι ερωτευμένος και ο άλλος σου δείχνει την καλύτερη πλευρά του εαυτού του, είναι δύσκολο να μπεις στη διαδικασία να πιστέψεις τα λόγια τρίτων».

Θα βασιστεί δηλαδή στα λόγια των τρίτων τελικά και θα τον βγάλει από τη ζωή της;

«Αρχικά ο λόγος που θα χωρίσουν είναι ότι η Ελένη μαθαίνει πως ο Ανέστης προσπάθησε να βιάσει την Ευτυχία. Μαθαίνοντας αυτό τον βγάζει από το μυαλό και τη ζωή της...».

Πόσο εύκολα όμως μετά από αυτό θα βάλει στη ζωή της τον Στέφανο;

«Υπήρχε ένα παρελθόν μαζί του, συναισθηματικό τουλάχιστον».

Θα είναι θετική λοιπόν όταν εκείνος της ζητήσει να βγουν;

«Ναι. Δεν νομίζω πως η σχέση της με τον Ανέστη θα της αφήσει κάποια κατάλοιπα ή φοβία. Δεν θα χάσει η Ελένη την εμπιστοσύνη της στους ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι επιφυλακτική ως προς το αν είναι έτοιμη να μπει σε μια νέα σχέση. Θα θέλει λίγο χρόνο. Αλλά θα κυλήσει πολύ ομαλά όλο αυτό και η σχέση που θα ξεκινήσουν θα γίνει ερωτική».

Και όταν ο Στέφανος δει τη Μυρτάλη με έναν άλλον άντρα;

«Πιθανόν και να τον πειράξει. Η Ελένη δεν θα μάθει ποτέ όμως τις σκέψεις του. Αν με ρωτάτε ως Ιζαμπέλλα πάντως, βρίσκω λογικά τα συναισθήματα του Στέφανου αν όντως τη δει με τον Νικήτα και ζηλέψει. Νομίζω όμως ότι και ο Στέφανος θα μπει συνειδητά μέσα στη νέα του σχέση, θα ξεπεράσει την παλιά και φαίνεται να μην υπάρχει τίποτα ανάμεσά τους».

Ωστόσο, η Ελένη έχει τις ευλογίες της Αρετής... Μεγάλο πράγμα!

«Οντως τη θέλει. Είναι βασικό για εκείνη και θα δούμε ότι θα είναι απόλυτα θετική με τη σχέση αυτή».

Οταν ο Ανέστης μάθει για τη σχέση της Ελένης με τον Στέφανο, θα υπάρξουν μπερδέματα;

«Νομίζω πως τότε ο Ανέστης θα έχει πιο σημαντικά πράγματα για να ασχοληθεί από τη δική μου προσωπική ζωή».

Θα διαταραχθούν οι σχέσεις της με κάποιον άλλον ήρωα;

«Δεν νομίζω. Δεν δημιουργεί προβλήματα η Ελένη. Με όλους τα έχει καλά».

Τι τέλος θα της δίνατε;

«Θα ήθελα να τη δω χαρούμενη και πιο κατασταλαγμένη σε μια σχέση. Ακόμα και μόνη να μείνει, γιατί έτσι θα είναι εκείνη χαρούμενη. Και σίγουρα θα ήθελα να τη δω στα μπανγκαλόους της, για τα οποία έχει δουλέψει πολύ».

«Η γη της ελιάς» είναι η δεύτερη τηλεοπτική σας απόπειρα.

«Η πρώτη ήταν ο “Ηλιος”. Παλιότερα δεν το είχα κυνηγήσει αρκετά γιατί είχα αφιερωθεί στο θέατρο. Θέλω όμως να κάνω πράγματα και στην τηλεόραση παράλληλα με το θέατρο. Μου αρέσει η τηλεόραση...».

Σε ό,τι αφορά στο θέατρο, δεν παίζετε απλά, έχετε κάνει και δικά σας πράγματα.

«Εχω γράψει έναν μονόλογο που παρουσίασα επί δύο χρόνια σε σκηνοθεσία Γιώργου Νινιού, ήταν κάτι που με είχε απορροφήσει πλήρως και το είχα κάνει σε μικρή ηλικία. Στη συνέχεια είχα κάνει και μια δική μου ταινία μικρού μήκους παράλληλα με τις θεατρικές δουλειές που συμμετείχα».

Και τώρα τι άλλο ετοιμάζετε;

«Εχω γράψει κάποια έργα και σενάρια αλλά δεν θα πραγματοποιηθεί κάτι από αυτά άμεσα. Προς το παρόν στη Μάνη και βλέπουμε...».