Η φετινή έκπληξη στην τηλεόραση λέγεται Γιώργος Αγγελόπουλος!

Κανείς δεν περίμενε ότι ο περσινός νικητής του «Survivor» θα πρωταγωνιστούσε σε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές και αυτό συζητήθηκε ποικιλοτρόπως.

Ο ίδιος είναι χαμηλών τόνων και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο η άποψη του κόσμου που τον παρακολουθεί. Μας μιλά αποκλειστικά εδώ, στο TV24 γι’ αυτό το βήμα στη ζωή του και φυσικά για «Το τατουάζ» και τις ομοιότητες του Στέφανου με τον Ντάνο!

Από τη Μαρία Μεταξητινού:

Πρωτόγνωρη η εμπειρία στην υποκριτική. Τελικά σου αρέσει; Είναι κάτι που θα καλλιεργούσες με την έννοια να το κάνεις κανονικό επάγγελμα;

«Δεν το έχω σκεφτεί. Γενικά δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα, μου αρέσει να αντιμετωπίζω το “τώρα” και να γίνομαι όσο το δυνατόν καλύτερος. Αν από το συνολικό καλό αποτέλεσμα των επεισοδίων μού δοθεί μια διάρκεια, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος και οι ιθύνοντες του σίριαλ αυτού».

Ο Στέφανος πόσο κοντά είναι στον Γιώργο; Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά σας;

«Το μάτι σίγουρα (γελάει). Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι κοντά στην πραγματική μου γειτονιά, γιατί είναι από το Βόλο, ασχολείται με το επιχειρείν, κάτι το οποίο έχω κάνει κι εγώ, του αρέσει η ευθύτητα, έχει τις βάσεις του σαν άνθρωπος στο κομμάτι της οικογένειας και μια πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, κάτι το οποίο φαίνεται με την Αλκυόνη από την πρώτη στιγμή. Αυτό συμβαίνει ακριβώς και στη δική μου ζωή, η σχέση μου με τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλή».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Απαγωγή - σοκ για τον Τόνυ! Η Μαργκώ τρελαίνεται!

Οπως φαίνεται είστε δεμένοι με την Αλκυόνη...

«Είμαστε δεμένοι και στην πραγματικότητα, είναι ένα φανταστικό παιδί, πάρα πολύ έξυπνο και έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση».

Δεν σε φοβίζει αν θα χρειαστεί να την αποχωριστείς; Τι θα κάνεις αν η μητέρα της θελήσει και την πάρει πίσω;

«Το κομμάτι των παιδιών γενικά είναι ευαίσθητο, ειδικά όταν πρόκειται για ρόλο σε σίριαλ. Είναι αρκετά μεγάλη ευθύνη για μένα να μπορέσω μέσα από αυτή τη σχέση να κάνω το παιδί να αισθανθεί άνετα και να μπορέσουμε να υποδυθούμε μαζί τους ρόλους μας. Οπως κι αυτή, έτσι κι εγώ είμαι καινούριος σε αυτό το πράγμα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να την αποχωριστώ γρήγορα, αλλά είναι κάτι που ως τώρα έχει βγει πάρα πολύ όμορφα. Δεν ξέρω σεναριακά πώς θα πάει στο μέλλον, αλλά η Αλκυόνη είναι πάρα πολύ έξυπνη και η παραγωγή φροντίζει να την έχει ήρεμη και να της εξηγεί τα πάντα για οποιαδήποτε εξέλιξη του σεναρίου».

Ο Σάκης ετοιμάζει εκδίκηση... Είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο;

«Ο Σάκης μπορεί να ετοιμάζει ό,τι θέλει αλλά μιας και ο Στέφανος Λαμπίρης “ακουμπάει” πάρα πολύ στον Γιώργο Αγγελόπουλο, είναι πάντα προετοιμασμένος... (γέλια)».

Η μαμά σου σού έχει πει ότι η Νικόλ είναι η κοπέλα με την οποία ταιριάζετε περισσότερο;

«Οχι, δεν μου έχει πει συγκεκριμένα πράγματα για τη Νικόλ, γιατί καταλαβαίνει ότι η οποιαδήποτε σχέση που έχουμε είναι ένας ρόλος».

Διαβάστε ακόμα: Τατουάζ: Ο Σάκης απειλεί και τρομοκρατεί τους πάντες! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Εχεις μπει για τα καλά στο πετσί του ηθοποιού και το κατάφερες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα...

«Φρόντισαν να με βοηθήσουν συνεργάτες με την εμπειρία που έχουν, όπως και όλοι οι άνθρωποι με τους οποίους απαρτίζεται αυτό το σίριαλ για το καλύτερο αποτέλεσμα. “Το τατουάζ” δεν είναι μόνο ο Στέφανος Λαμπίρης, είναι τόσοι πολλοί, καλοί και πολύ έμπειροι ηθοποιοί. Το αποτέλεσμα του σίριαλ δεν οφείλεται μόνο στον Στέφανο Λαμπίρη, οφείλεται σε όλους και στην παραγωγή επίσης».

Τέλος Ιουνίου η σειρά ολοκληρώνει τον α΄ κύκλο της. Εχεις κλείσει και για β΄ κύκλο;

«Δεν έχουμε πει πολλά πράγματα. Γνωρίζω ότι είναι θετική η διάθεση από την πλευρά της παραγωγής για την επόμενη σεζόν. Από κει και πέρα αντιμετωπίζω κάθε επεισόδιο διαφορετικά, οπότε δεν σκέφτομαι τη νέα σεζόν, αλλά την εξέλιξη της πρώτης».