Από την ΤΙΝΑ ΜΕΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν μιλάει πολύ, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει, μπορεί εύκολα να τα κάνει όλα... «Rodeo» όπως ακριβώς και ο τίτλος της νέας του εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Ο Βαγγέλης Περρής κάνει έναν απολογισμό της δύσκολης χρονιάς που πέρασε, ξεκαθαρίζει γιατί έφυγε από το «ΟΛΑ» και το «Πρώτο Θέμα» και εξηγεί γιατί πρώτη φορά φοβάται τόσο πολύ στη ζωή του...Μπορεί το 2016 να έφαγε πολλά «χαστούκια», αλλά ποτέ δεν κοίταξε πίσω... Ακόμα κι όταν το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο οποίο εργαζόταν δεν πήρε άδεια, αντί να στενοχωρηθεί που θα έμενε χωρίς δουλειά, ένιωσε ανακουφισμένος. Το γιατί το εξηγεί στις γραμμές που ακολουθούν...

Το «Ξαναδέστε τους» πώς σας φαίνεται;

Το «Δέστε τους» το έβλεπα παλιά. Και μάλιστα, μερικές φορές γελούσα αυθόρμητα. Φέτος μοιάζει σαν ξαναζεσταμένο φαγητό. Είναι πολύ εσωτερικής κατανάλωσης εκπομπή. Εκείνοι το χαίρονται, αλλά αυτό δεν μπορεί να παρασύρει κόσμο. Δεν το μελέτησαν καλά και βασίστηκαν στην προσωπικότητα των παρουσιαστών, που δεν είναι το ισχυρό κομμάτι του concept με εξαίρεση τον Μουτσινά.

Με την Ηλιάκη;
Όχι, με τη Μαρία δεν γελούσα παρότι όταν χόρευε είχε πλάκα, αλλά προφανώς θεώρησε υποτιμητικό εκείνο το στυλ που είχε. Η Μαρία είναι ελαχίστων δυνατοτήτων και δεν έχει, απ’ ό,τι μου δείχνει, την επαφή με τον καταιγιστικό ρυθμό των γεγονότων. Στην ελληνική τηλεόραση έχουν βρει δουλειά άνθρωποι που δεν θα έβρισκαν πουθενά αλλού και δεν το λέω για τη συγκεκριμένη. Και μερικοί μάλιστα έχουν βγάλει πολλά λεφτά. Είναι το ελληνικό παράδοξο. Το τηλεοπτικό μαγαζί έχει την έννοια του αυθαίρετου. Χτίζεται και όποιος περνάει το βράδυ τον φωνάζουμε, ο ένας να βάλει τα παράθυρα, ο άλλος τα μπετά. Μας νοιάζει να γίνει γρήγορα η δουλειά κι όχι αν την ξέρει.